Counter Strike

Mat1 vs. két Major játékos: egy éve mindenkit sokkolt az észtek elleni vereség


2016 augusztus 24-én nem hittünk a szemünknek, amikor Észtország sima 2:0-val kiejtette a magyarokat. Most már értjük, hogy történhetett mindez!

Hiszen az idő beigazolta, hogy igenis világelitbe tartozó játékosai voltak annak az észt válogatottnak, akik akkor még csak a szárnyaikat próbálgatták, például ellenünk is.

Forrás: HLTV

Természetesen ropz és HS párosáról beszélünk, akik már itt is kimagaslottak az egész mezőnyből, de a legutóbbi Majoron megmutatták, a legnagyobbak között a helyük.

A vereség tényét tehát így egy év elteltével kicsit jobban értjük most már.

A magyar csapat tagjai azóta szintén érdekes utat jártak be, de közülük többen inkább negatív irányba.

NEY felhagyott a versenyszerű játékkal, mat1 pedig lebukott csalással.

DeadFox, flash és gabesson hármasa pedig egyaránt új felállással veti bele magát a most induló versenyszezonba. Az azonban egyelőre nem tudni, mennyire lesz ütőképes ez a HellRaisers vagy mit tud majd alkotni a volgare.

Ha újra kellene játszani ezt a meccset, a magyar válogatott lineupja már biztosan máshogy nézne ki, idő közben koloRRR és FLEAV is külföldi csapathoz igazolt, és a hazai mezőnyben is ígéretes fiatalok bontogatják a szárnyaikat. Reméljük egy nap olyan messzire jutnak, mint a két észt srác, akik egy év alatt az alig ismert szerepből saját matricával rendelkező Major játékosokká váltak!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva