Counter Strike

Ők biztosan nem csak egeret emelgetik, mint flusha


Ha azt hitted, hogy a profik közül mindenki maximum az egeret emelgeti, akkor tévedtél. Ők öten ugyanis a konditeremben is sűrűn látott vendégek.

5. Friberg

Bár Friberg nem az a tipikus kigyúrt figura, de látszik rajta, hogy kondizik, hiszen rengeteget fogyott és megjelentek az izmai is a legutóbbi instagram képén. Az OpTicba reméljük továbbra is fog időt tölteni az edzőteremben és sikerül azt összehoznia, amit Semphisnek.

4. seang@res

A korábbi Cloud9 játékos, ma már a Misfitsben nyomul. Kevesen tudják róla, hogy edz, mert nem hirdeti olyan nagy hévvel, mint jó barátja, fREAKAZOiD, ennek ellenére szemmel láthatóan ő is keményen edz.

3. ScreaM

ScreaM nem csak a 1 tapok királya, hanem az edzőtermeké is. Persze nem tölt annyi időt a teremben, ezért is csúszott le a 3. helyre, de láthatólag jó úton halad.

 

2. Pasha

Ki más lenne az második, mint pashaBiceps? Mindenki tudja, hogy ő az egyik legkeményebb a profik közül, ám mostanában a nyarat ő is szigorúan pihenéssel tölti, de szeptembertől újra folytatja az edzést és ismét top formába vágja magát. Azt tudjátok, hogy mi a legfontosabb Pashának, ha egy LAN-ra megy? Az edzőterem, nem szívesen foglal olyan szállodában szobát, ahol nincs egy jó hely az edzésre, mivel verseny előtt mindig szeret formába lenni és ezzel együtt kikapcsolódni.

Aki pedig szeretné megnézni, hogy hogyan edz Pasha, annak itt a videó, amelyben Snax-et avatják be az edzés rejtelmeibe:

1. fREAKAZOiD

Az első pedig nem más, mint a Cloud9 korábbi játékosa, aki mostanában az Echo Fox csapatának egyedüli játékosaként tengeti mindennapjait. A Cloud9 tank top’s OP mémre emlékeztek még? Mivel freakazoid  imád trikóban nyomulni, a csapattársai csatlakoztak hozzá poénból és szép sikereket is értek el anno.  Ezek a képek után jöjjön valaki a kocka sztereotípiákkal..

Itt pedig a jó öreg Tank Top’s OP:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva