Counter Strike

Ha már minden pisztolyt erősítenek, adunk 2 ötletet is a Glock buffolására


Az alappisztolyok erőviszonya még távolról sem tekinthető egyenlőnek, nem véletlen, hogy a Terrorok is azonnal nyúlnak az USP felé, ha találnak egyet.

Hogy lehetne mégis egy kicsit kiegyenlítettebbé tenni a két pisztoly közti különbséget? A Glock buffolása természetesen nem kulcskérdés a játékban, de nem ártana erősíteni kicsit rajta, különösen a Burst Fire üzemmódon.

A Glock ereje ugyanis épp a közeli lőtávokban rejlik, legyen akkor tényleg beton, ha közel érnek a terrorok! Burst üzemmódban két lövés között túl sok ideje van kapcsolni a CT-knek, nem is elég pontos ahhoz, hogy izgalmas pisztolyköröket kapjunk!

Van rá két ötletünk, hogyan lehetne okosan, de mégis hatékonyab beavatkozni:

  • Két burst lövés közötti rövidebb idő. Az USP 352 RPM (rounds per minute) sebességgel lövi a golyókat, a Glock 400 RPM-re képes sima automata üzemmódban. Burst-ben ez felmegy 1200-ra a 3 lövedék miatt, de akár tényleg gyorsabb is lehetne egyszerre hármat kilőni. Nem kellene sok, olyan 1300-1400 már látványos fejlődést hozhatna a senki által nem használt Burst Fire életébe
  • A Burst üzemmód lövedékeinek pontosságán is javíthatnának. Ezzel a skilles játékosok mintha egy spray patternt használnának, tudnának taktikázni és akár egy lövéssel több fraget szerezni. Ez persze most is lehetséges, de inkább csak a mák faktor miatt, lehetne ez akár tudatos is!

Nem véletlen, hogy mindkét ötlet a Burst Fire módot járja közül, hiszen jelenleg kb senki nem használja. Akkor akár buffolhatnának is rajta, hátha valaki végre kipróbálja!

Nyitókép: Wallpaper Safari

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva