Counter Strike

Gambit, Penta, Big, HellRaisers: nagy nevek hullottak a kicsik ellen az ELEAGUE kvalin


Íme a 6 legnagyobb meglepetés, több Major csapat még a Top8 mezőnyébe se jutott be.

Javában zajlik a két európai helyet kínáló ELEAGUE Premier kvali, az első nap kizárólag Bo1-eket rendeztek, így alakult ki a Top8 mezőnye.

Meglepetésben azonban volt hiány, ahogy azt az online selejtezőkön már megszoktuk egy-két ismeretlen csapat képes akár a Major győztest is kiejteni 1 mapon.

Jöjjön a 6+1 legnagyobb meglepetés:

Dignitas vs. forcebuy (Top128 között)

A második körben jkaem, RUBINO, TENZKI, fox és cromen sima 16:4-es vereséget szenvedett a forcebuy csapatától, akik közül nehéz lenne sokak által ismert nevet említeni.

PENTA vs. ARES (Top64 között)

Ismét egy csúfos zakó, ezúttal azonban egy Major csapattól. A PENTA sima 16:6-ra kapott ki Cobblestone-on, az új lineup első próbálkozása tehát eddig elég kudarcos. Krystal még nem is volt olyan gyenge, de zehN, denis, innocent és HS négyese egymást múlta alul.

Forrás: CEVO

Kinguin vs. Next-Generati (Top64 között)

A lengyel reménységek, egykori ESL Pro League csapat is hamar búcsúzott, de legalább ők szoros meccsen, 16:14-re kaptak ki Cache-en.

GODSENT vs. EnVyUs (Top32 között)

A 6+1 meglepetés közül ez a meccs a +1, hiszen belefér az, hogy a svédek kikapjanak az EnVy-től, de nem így. A félidőben CT oldalon 9:6-ra vezettek Infernón, a fordulás után Terrorba pedig egyetlen kört tudtak csak támadni. Pedig ebben a twist, disco doplan, dennis, znajder és Plessen ötösben ennél több kell, hogy legyen.

Gambit vs. AGO Gaming (Top16 között)

Az utolsó Bo1 körben búcsúzott a Major győztes, Gruby és furlan új lengyel felállása szoros meccsen 16:14-re ütötte el őket.

BIG vs. Tricked (Top16 között)

Újabb búcsúzó Major csapat, gob b ötöse Trainen sima 16:8-as vereségbe szaladt bele a Bo3 forduló előtt. Pedig nekik inkább ezek a random meccsek fekszenek, vélhetően a vétóba csúszott hiba a meccs előtt.

HellRaisers vs. Red Reserve (Top16 között)

Maikelele, Freddy és slap összeálltak, és be is verekedték magukat a Top8-as körbe, utolsó ellenfélként a HR-t legyőzve. ISSAA és woxic ezúttal is megálltak 10 illetve 11 fragnél, 16:7-es vereség lett belőle.

DeadFox-ot olyan váratlanul lőtték le falon át, hogy a kill feed elfelejtette felírni – gamer.hu

Ilyen hibát se látunk túl gyakran, az ELEAGUE kvalifikáció során a kill feed annyira berúgott, hogy elfelejtette írni a neveket. DeadFox lelő két embert, majd elhullik és semmi. A kill feed meg se moccan! Oké, hogy ajtón keresztül szedték ki, de azért csak megért volna egy sort a dolog a jobb felső sarokban!

A legjob nyolc mezőnyéből két csapat juthat csak be az ELEAGUE Premier egymillió dolláros összdíjazású főtáblájára, lássuk a párosításokat a Bo3 körre:

Forrás: CEVO

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva