Counter Strike

Négyes holtverseny az élen: lehet tippelni kinek van a legtöbb MVP címe nagyversenyen


A Majorok és több százezer dolláros összdíjazású versenyek legjobb játékosait összesítettük, íme az örök ranglista!

Egy HLTV felhasználó saját leltárat készített a versenyek MVP-jének megválasztott játékosokról. Az MVP a torna legeredményesebb playerének jár, rendszerint a győztes csapat legjobbja.

A legfrissebb állás szerint a lista az alábbi nevekből áll:

Forrás: HLTV

Az MVP címeket a 2013 februárjában rendezett Esports Heaven: Vienna versenytől egészen a legutóbbi Majorig számítják, összesen 80 versenyről beszélünk.

Ahogy elmerülünk a lista rejtelmeiben, egészen érdekes megállípításokat tehetünk a profi mezőny MVP játékosairól:

  • Négyes holtversenyben GeT_RiGhT, olofmeister, f0rest és Snax áll az élen, egyaránt 6 MVP címmel.
  • Észak-Amerikából csupán három játékos került fel a listára: RUSH, autimatic és swag. Ketten ebből a CLoud9 játékosai, swag pedig legutóbb itt volt beugró.
  • A világ legjobb entry fraggerei látványosan hiányoznak a listáról: TACO, apEX vagy éppen dupreeh nem tudott még magának MVP címet kiharcolni, úgy tűnik ez nem az a poszt!
  • A világverő NiP tagjai közül a négyes mag hiánytalanul a listán szerepel: f0rest, GeT_RiGhT, friberg és Xizt mellett azonban senki nem tudott ilyen magasra törni. Fifflaren, Maikelele vagy allu nevével nem találkozunk.
  • Az egyetlen lineup, amelyből minden név felkerült a listára a fnatic utolsó eredményes ötöse: olofmeister, dennis, flusha, JW és KRiMZ legalább egyszer mind MVP-k voltak.

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva