Hearthstone

Napi pakli: Secret Hunter J4CKIE-től


Ha valami gyors, de kevésbé divatos paklit pörgetnél, akkor íme egy lehetőség.

Hiába javult valamelyest a helyzet a Knights of the Frozen Throne megjelenése óta, nem mondhatnánk, hogy a Hunter fénykorát éli az idei évben. A játékosok ettől függetlenül töretlenül próbálkoznak: itt van például J4CKIECHAN, aki legutóbbi streamjében nem a nyilvánvaló Midrange változatot próbálgatta, hanem egy Secret Huntert.

J4CKIE verziója kifejezetten agresszív lett, ami a managörbét illeti, hiszen két darab Houndmastert leszámítva kizárólag 3 manás, illetve olcsóbb lapokból áll a deck. Ez azt jelenti, hogy Professor Putricide-ot hiába keresitek a listán: a Secret vonalat a kötelező Cloaked Huntress mellett a Cat Trick, Freezing Trap, Snake Trap, Venomstrike Trap négyes képviseli, melyekkel a Secretkeeper és az Eaglehorn Bow szinergizálnak. Egy lap híján tehát a deck fele erre épít.

Forrás: Hearthpwn

A felsorolt lapok mellé a nyilvánvaló Hunter lények kerültek még be. A Secretkeeper mellett az Alleycat a másik ideális kezdés, amire optimális folytatás tud lenni a Crackling Razormaw és a Scavenging Hyena is. Íme a teljes lista, ami alatt megtaláljátok a deck kódot is.

J4CKIECHAN Secret Hunter paklija.
Kód: AAECAR8AD54BqAK1A8cDhwTrB4EK/gz4sQK5tALEtALquwKOwwKdzALXzQIA

Egy viszonylag gyors deckről van szó, amivel – kisebb módosítások után – azok is próbálkozhatnak, akik szerényebb lapkészlettel gazdálkodnak. A Cloaked Huntress már a Karazhan első szárnyából kiszedhető, így viszonylag könnyen elérhető, a Kindly Grandmother és a Cat Trick már kicsit keményebb dió, hiszen ezekhez a második és a harmadik szárny kell. Ezt leszámítva azonban nagyon olcsó a pakli, ha a Snake Trapet lecseréled valami másra (mondjuk Explosive Trapre vagy Snipe-ra), akkor kijön az egész párszáz dustból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva