Counter Strike

Ez lenne a megoldás a csalók ellen: Kínában máris 4500 személyi igazolványt bannoltak


A Perfect World még csak egy hónapja indította be a kínai CS:GO bizniszt, de máris megy a tisztogatás!

A kínai szerverek csak szeptember közepén indulnak ugyan, de a játékot próbálgatók már most is több ezer accountot hoztak létre CS:GO mellé.

A csalás megakadályozása miatt ezek személyi igazolvánnyal és fizetőeszközökkel összekötött profilok, így ha valaki lebukik, nem csak vesz egy új CS:GO-t és kész. A tiltás az igazolványnak szól, úgyhogy elég körülményes lehet hamar visszatérni.

Ennek ellenére sokakat ez sem tart vissza, a Perfect World 4528 felhasználót tiltott ki kb 2 hónap alatt. A Valve napi 1000 tiltásához képest ez kevésnek tűnhet, de tisztázzuk, ezek a csalók tényleg nem jönnek vissza jó ideig.

Kínában személyi igazolvánnyal ingyenes a CS:GO és automatikus a Prime Account – gamer.hu

Nem csak megjelent, de egyből ingyenesen elérhető a CS:GO a világ legnépesebb országában, komoly játékos bázis nőhet ki belőle, ha így folytatják. A kínai terjeszkedés egyik fő elősegítője a Perfect World nevű cég volt, a térség játékosai pedig a legutóbbi update óta csak még többet köszönhetnek nekik.

A kérdés csak az, vajon miért nem akarja a Valve átültetni ezt a fajta szabályozást más országokra is. Félnek, hogy akkor kevesebb csaló venne új accountot? Vagy hogy esne a versenyek színvonala, ha lebukna pár profi játékos?

Természetesen csak találgatunk, sőt inkább sötétben tapogatózva keressük az okokat valamire, az valószínűleg sosem értünk majd meg. Hiszen a közösség és a játékélmény érdeke ezt diktálná:

Jöjjön be a kínai modell ide is!

Személyi igazolvánnyal ingyenes a játék, de ha kitiltanak, oda az esélyed és elköszönsz.

Nyitókép: CSGO

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva