Counter Strike

Napi csaló: 7000 $-t bukott a cheater!


Az overwatch bannok egyre jobban szedik áldozataikat, ezúttal ismét egy komoly raktárat sikerült lekapcsolni.

Hiába vesz bárki drága legit hacket, amikor itt az Overwatch és a játékosok sasszemekkel figyelik a reportolt játékosokat. Ezúttal egy több, mint 7000 $-nyi raktárt kapcsolt le az OW. Ez közel 1,8 millió forintnyi skin. Egy újabb anime fan csaló, mennyire meglepő! Mondjuk ez esetben nem az 1 játékkal rendelkező 100. kisaccountot kapták el, ami még ráadásul privát profilos is, hanem a főaccountját. Ráadásul aki beküldte a képet nem is gondolta hogy csal, még csak nem is jelentette a játékban, csupán megnézte, hogy az elmúlt héten kik ellen kapott ki és ez fogadta. Na de mi lapul ezúttal a raktárban, nézzük!

Anime mindenhol, na de az a 870 itemből ami értékesebb, az mind a Showcase-ben található.

Minden cucca Factory New, igen még a Dragon Lore is, ez önmagában is 2100-2200 $, aztán ott van a Howl, ami még 1200 $, ez a legértékesebb M4A4 az egész játékban, mivel már nem lehet megszerezni, ugyanis kivonták a skint, miután kiderült, hogy lopott volt a minta rajta.

A kesztyűk ára nem olyan vészes, 400-1200 dollár között megúszhatóak a minimalok. A kések pedig nagyon mintafüggő, ezek pedig elég ritkák, így az áruk sem a piaci minimum.

Azért egy Phase 2 Karambit, ráadásul az új Gamma Doppler hát… nem semmi. Azért a 7000 $-t mindenki megérzi, ha pedig nem csalt, akkor van esélye, hogy feloldja a Valve a bant, ám ez elég ritkán fordul elő.

Ha te is unod a csalókat és szívesen kipróbálnád az ESEA-t, akkor írj egy emailt a mate.farkas@gamer.hu -ra és az első 5 leggyorsabb 1 hetes ingyenes ESEA hozzáférést kap,  amit az ESEA oldalán lehet aktiválni. A kulcsok elfogytak, köszönjük a sok levelet, lesz még hasonló a jövőben!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva