Counter Strike

FalleN vs. GuardiaN és s1mple vs. dev1ce? Az AWP Challenge a legjobbak legjobbját keresi


Az ESL One: New York 8 csapatából kiválasztották a main AWP-seket és virtuálisan egymás ellen küldik őket a szervezők. Szerintetek ki a legjobb?

Mielőtt mindenki ezen pörögne, kennyS azért nincs ott, mert a G2 nem jutott be! Az ESL One: New York versenyére ugyanis csak 6 csapat érkezett meghívóval, ketten pedig selejtezőből, a G2 egyik kategóriában sem szerepel.

Most hogy ezt kitárgyaltuk, beszéljünk inkább azokról, akik ott lesznek, közülük is az AWP-sekről.

Az ESL szervezői egy virtuális ágrajz keretében ugyanis egymás ellen küldték az AWP-seket, és még izgi videókat is kaptak az egyes párosok!

FalleN vs. GuardiaN

Az SK irányító AWP-se a FaZe friss igazolása ellen. FalleN játéka sokkal inkább a kivárásra épül, mint GuardiaN agresszív stílusa, akinek szimpatikusabb a taktikus játék az a brazil AWP-st kedveli jobban, aki viszont a nagy játékokra és váratlan flickekre él, az GuardiaN-ra szavaz majd.

A mi választásunk: (ez kérdés volt?) GuardiaN

s1mple vs. dev1ce

Két sztárjátékos, a csapatok húzóembere akár az Astralis-t, akár a Na’Vi-t nézzük. Mindketten fiatalok, brutálisan lőnek és rifle-lel is megállják a helyüket, pisztollyal meg pláne! Ha valami mégis alapvető különbség kettejük között, az a csapatjátékhoz való viszonyulás, az ukrán csodagyereknek ebben még van hova fejlődnie.

A mi választásunk: dev1ce

pasha vs. jdm

A Virtus.pro csapatából nehéz megmondani, az adott versenyen éppen ki lesz a main AWP-s, de az utóbbi időkben pasha vállalta magára a szerepet. Jdm viszont vérbeli elsőszámú WP-s, abban viszont hasonlít pasha-ra, hogy igazából egyikük csapatának sem megy mostanában.

A mi választásunk: pasha

SIXER vs. Skadoodle

Minden rosszindulat nélkül mondjuk, hogy ez az a páros, ahol bárki nyer, az az elődöntőben úgyis kikap a FalleN vs. GuardiaN győztesétől. Aztán lehet nem, de SIXER bár elsőszámú AWP-s közel sincs azon a szinten, mint a többiek, Skadoodle pedig messze van régi formájától. Mondjuk attól még mindig beton, csak már picit megkopott önmagához képest.

A mi választásunk: Skadoodle

A további párosításokat az ágrajzban találjátok, a kép alatt pedig szavazhattok, nálatok ki lenne a nyerő:

Forrás: ESL

Saját tippünket tovább folytatva, a GuardiaN vs. Skadoodle meccsről egyértelműen GuardiaN-t várnánk a döntőbe, a pasha vs. dev1ce elődöntőn pedig a fiatalságra tennénk a voksunkat. Aztán hogy a GuardiaN vs. dev1ce döntőn mi lenne, azt csak találgatni lehet.

Nálatok ki lenne a végső győztes a 8 AWP-s közül?

Értékes nyereményeket is begyűjthettek, ha az eredeti oldalon is szavaztok, itt a link hozzá! Minden szavazó nyerhet, úgyhogy hajrá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva