Counter Strike

5 korábbi versenypálya, amit régen imádtak a játékosok. Hol vannak most?


Igazából egy kivétellel bent a CS:GO-ban, és csak várják, hátha egyszer itt is főszereplők lehetnek!

A veteránok még emlékeznek a Source-os időkre, vagy a korábbi 1.6-os warokra, esetleg a még régebbi időkre. Ezekből az emlékekből gyűjtöttünk most össze 5 versenypályát, amik mostanra teljesen kikoptak, pedig legtöbben ott vannak a CS:GO-ban is!

de_aztec

A kezdetekről ott van a játékban, nem is véletlenül! Baromi hangulatos pálya, a hangoktól a villámon át minden nagyon átjön. A NiP legendásan jó csapat volt rajta, de a brazil mibr és az orossz M19 is tudna szép győzelmekről mesélni.

A CS:GO-ban azonban már nem volt rá szükség, a versenypályák közelébe sem került, talán a túlzottan CT-knek kedvező kialakítás miatt?

de_dust

Az első dust hangulatú pálya, 1.3-ben még n!faculty szintű csapatok rohangátak rajta, manapság viszont már sehol sincs. A dust2 sokkal népszerűbbé vált, két stílusában hasonló map pedig általában nem fér meg egymás mellett, így maradt a süllyesztő.

Pedig szép kis pálya ez is, jól kitalált és élvezhető. Így néz ki most:

de_prodigy

Magyar szíveknek nagyon kedves map a Prodigy, a KODIAK vezette FoP itt aratott emlékezetes győzelmet az akkor világelsőnek számító 3D ellen. Ha valakinek nincs meg ez a törénelmi pillanat, ebben a videóban akad belőle jelenet bőven:

CS:GO-ra már el se készítették a felújított változatot, de felesleges is lenne. Ahogy már 1.6-ban, úgy itt sem kerülne a versenyek közelébe.

Így nézett ki legutóbb, Source-ban:

de_tuscan

Az 1.6-ban igencsak kedvenc cpl_mill átdolgozott változata, olyasmi mint a cpl_strike és Mirage esete. Pálya ugyan van rá CS:GO-ban, de egyelőre csak a Műhelyből érhetjük el.

de_season

Ő az egyedüli, aki CS:GO versenyen is bemutatkozott már, igaz nem volt hosszú karriere. Játszottak rajta összesen 47-szer és ennyi. A Na’Vi és a Virtus.pro bírta, mások nem annyira.

Vajon látjuk még őket valaha versenyen? Vagy eljárt felettük az idő és megmaradnak emléknek?

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva