Overwatch

Két hónapja nincs csapata, most évi 40 milliót fog keresni


Őrületes összegért igazolták le sinatraa-t az Overwatch League-be.

Még mindig nem tudni, mikor kezdődik pontosan az Overwatch League első szezonja, a csapatok háza táján azonban már jó ideje nagy a mozgolódás, hiszen jelenleg is zajlik az átigazolási szezon.

A legjobbakat minden bizonnyal többen is környékezik, hiszen azok után, hogy nagyon komoly összegeket kellett kifizetni az Blizzardnak az egyes helyekért, nyilván mindenki szeretné a lehető legerősebb rostert felállítani. Az ESPN értesülései szerint komoly harc ment az amerikai válogatott jelenleg csapat nélküli játékosáért, a mindössze 17 éves sinatraa-ért is, akiért az NRG Esports és a Cloud 9 vívott nagy csatát. Sinatraa végül az NRG Esports-hoz írt alá, vagyis San Francisco városát fogja képviselni.

Forrás: Blizzard

A szerződésbe a hírek szerint óriási összeg került: az amerikai játékos évi 150 ezer dollárt, vagyis átszámítva nagyjából 40 millió forintot fog keresni. Ez a háromszorosa annak a minimumnak, ami az Overwatch League szabályzatában szerepel – ez lett a mindent eldöntő záróösszeg két szervezet közötti licitháború végén. És ebben még nincsenek benne a különböző bónuszok, hiszen a csapat bevételeiből a játékosok is kötelezően részesülnek majd.

Sinatraa több mint fél évig játszott a Selfless Gamingnél, ám mióta a szervezet mögül kihátráltak az akkori tulajdonosok idén júliusban, ő is csapat nélkül tengődött. Végül nem véletlen, hogy pont az NRG Esports-hoz írt alá, hiszen így újból együtt dolgozhat korábbi coach-ával, Brad Rajanival.

Nem véletlen, hogy ekkora harc ment Sinatraa-ért, hiszen az ifjú tehetséget az egyik legjobb amerikai DPS-nek tartják. Így az sem meglepő, hogy az Overwatch World Cup fináléjában is ott lesz november elején az amerikai válogatott tagjaként: Dél-Koreát kell majd megpróbálniuk legyőzni a BlizzConon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva