Counter Strike

Egy családból, egy csapatban: 5 kedvenc testvérpárunk a Counter-Strike világából


Itthonról és az óceánon túlról is hozunk példákat, amikor egy család egyszerre két hatalmas tehetséget is felmutat!

Nagyon ritka dolog még a sport világában is, hogy egy testvérpár ugyanabban a sportágban azonosan magas szintre jusson el. Az esportok között még ritkább, de természetesen itt is előfordul!

KODIAK és PredaTor4

A 2002-es WCG alatti 3D verésükre az egész világ felfigyelt. Az akkor még mr12-ben játszott meccset egyetlen hajszállal, 13:11-re nyerte a magyar csapat, soraiban a Török testvérekkel. Kettejük közül Kodi a mai napig aktív szereplője a hazai gaming világnak.

Az alsó képen az Earthquake 5-öt Rondo stopsound bakija után megnyerő FoP lineupja, jobb szélen Pred4 és KODIAK:

DoZeR és kicsi

Az xDk meghatározó arcai voltak a Goda fivérek, akik 2004-ban szintén csapattársakként nyerték meg a hazai WCG kvalit, és utazhattak Szöulba olyan csapatok ellen mint az HeatoN vezett SK, vagy a cogu fémjelezte mibr.

A képen a 2005-ös GPS negyedik helyezett xDk, a bal oldalon kicsi és DoZeR:

Forrás: counter-strike.hu

HEN1 és LUCAS1

A Teles ikrek szinte karrierük elejétől együtt nyomják az ipart, olyan nevek mellett edződtek mint FalleN vagy éppen fer a mostani SK-ból. A befektetett kemény munka pedig mostanra szépen meghozta gyümölcsét, a legutóbbi Major alatt a döntőig meneteltek az Immortals ötösével.

A srácokat nem egyszerű megkülönböztetni egymástól, a meccseken nem is ülnek egymás mellé, nehogy összezavarják az operatőröket 😀

Forrás: vakarm.net

Lurppis és naSu

A finn testvérpár szép sikereket húzott be még 2006-ban a hoorai, majd 2007-től a legendás ROCCAT idején. A WSVG londoni döntőjében például csak a NEO és TaZ vezette Pentagram tudta megállítani őket.

A srácok karriere aztán külön vált, lurppis rengeteg versenyt nyert, a top50 legtöbbet kereső játékos közé került, majd 2012-ben abbahagyta a profi esportot. NaSu játékosként később ért be, 2016-ban az ENCE volt a csúcs, újabban már a PENTA coach székében ül.

A képen az NGL-One második helyezettjeként pózolnak középen és a kép jobb oldalán. 2008-ban 10.000 dollárt nyerni nem volt semmi.

Forrás: HLTV

BugBear és Res1st

A Gáspár testvérek játszottak egy csapatban is a Haunted angels és E team nevű Source klánokban, a 2006-os D-LAN során épphogy lecsúsztak a dobogóról. Aztán dolgoztak közösen, mint csapatvezető és játékos az OBi színeiben, itt pedig már jöttek a sikerek is szép számmal!

Azóta sem távolodtak el az esport világától, a The War Room stábjában továbbra is aktív szerepet vállalnak a hazai közösségben:

Forrás: The War Room

Ráadás: NiKo és huNter

Igen, itt csalunk picit, mert a srácok csak unokatestvérek, de akkor is megérdemlik, hogy ide kerüljenek. Ők nem klub szinten, hanem a bosnyák válogatottban küzdenek vállt vállnak vetve, amikor ki kell állítani egy csapatot.

NiKo jelenleg a FaZe-ben pörgeti, az uncsitesó pedig az iNation-ből lett Binary Dragons tagjaként szerepel. De ha együtt lépnek pályára, mindketten hozzák a maximumot.

Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva