Counter Strike

Freddieb keményen mutatkozott be a GODSENT élén, jön a 3 legszebb jelenet


Az új igazolást kár lenne ilyen korán felmagasztalni, de ami tény az tény: a tegnapi EnVyUs elleni meccsek egyik legjobbja volt a svédeknél.

Freddieb igazolása sokakat meglepett, hiszen olyan nevek mellé érkezett, mint a Major győztes znajder, vagy dennis a fnatic és a FaZe egykori játékosa és akkor még ott van a Major elődöntős disco doplan és twist, a két fiatal titán.

IGL legyen a talpán, aki ilyen neveket az első meccsre ráncba szed és jól használja őket.

Márpedig freddieb képes volt erre, a nemrég éppen koloRRR-ék ellen Gfinity kupát nyerő Epsilon éléről villámgyorsan átváltott GODSENT üzemmódra váltott! Ezáltal igyekszik gyorsan elfeledtetni pronax nevét a szurkolókkal és megmutatni, ő is legalább olyan jól irányít!

Érdemes megnézni például ezt a force kört.

Úgy adják fel “A” lerakót, hogy kitolják ketten is nyikort, lőnek maguknak fegyvert és a “B”-ről érkező játékosokkal máris 4 oldalról mehet a retake.

Jönnek nyikorból, mainből, rövidről és kocsitól, xms pont emiatt hal meg, mert fogalma nincs mit kellene letartani és belelép a crossfire-be.

De egyéni skillben is villantott freddieb, nem csak jó hívásokban. Ha kell letart egy szöget és halomra lövi az ellenfelet …

Viszont ha táncolni kell egy belső poziban, ami folyamatos kétségek között tartja az ellenfelet, ott is beszúrja a maga tripláját:

A nap végén a GODSENT 1:1-re végzett az EnVyUs ellen, de freddieb tökéletesen megmutatta, felveszik a versenyt a papíron náluk jobb csapatokkal is, és egyénileg is keményen oda teszi a meccseket:

Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva