Counter Strike

LAN-on 16:10-re nyertek, tíz nap múlva 2:16-re kikaptak neten – erre mit lehet mondani?


Ráadásul ugyanazon a mapon! A korábbi LAN-on gyengélkedő csapat egy online kupára "hirtelen feltámadt". Véletlen egybeesés vagy csalás?

A két említett csapat a bolgár Mortal Kombat és az AVANGAR, és ezúttal meglepő módon nem a VAC Bannal sújtott dream3r áll a középpontban.

Történt ugyanis, hogy augusztus végén, a Binary Dragons Prestige LAN keretein belül már összecsapott a két együttes, a pálya Cache volt, a bolgárok simán nyertek 16:10-re.

Forrás: HLTV

Aztán jött a Hellcase Cup 6 és ugyanaz a két lineup ugyanazon a pályán megint összekerült, de az eredmény ezúttal 2:16-os vereség lett a bolgárok szemszögéből.

Forrás: HLTV

Egy hét alatt ennyire begyakorolták volna a mapot? Vagy csak ledemózták a tíz nappal ezelőtti meccs alapján az MK-t? Esetleg valamilyen külső segítség befolyásolta az eredményt? Az MK játékosai szerint az utóbbi:

Ha kicsit jobban megnézzük a körülményeket, azért egy picit tényleg gyanús a sztori:

  • Dimasick például élete legjobb meccsét hozta Cache-en, soha ezelőtt nem produkált még ilyen jó ratinget.
  • A bolgár csapat hagyományosan jó Cache csapatnak számít, idén közel 70%-os a győzelmi arányuk a mapon.
  • És amikor kikapnak, akkor sem ennyire, 16:6 volt eddig a legnagyobb arányú Cache pofon, de azt is a Space Soldiers-től kapták, ami azért vállalható.

Állást foglalni nagyon nehéz, de tényleg nem erősíti az AVANGAR helyzetét, ha mindig csak online versenyeken táltosodnak majd meg!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva