Fifa

Az izlandi villámcsapás lehet a FIFA egyik varázslata idén!


Újra a FIFA része lesz az izlandi válogatott, de vajon a viking vihar is jön?

Az 2016-os foci-Eb minden magyarnak szép emlék marad. A világklasszis portugál válogatottnak 3 gólt rúgtunk, megvertük az osztrákokat és Izland ellen is izgalmas mérkőzést játszottunk. De mi lenne, ha még egy emlékezetes dolgot kellene felidézni? Vajon Király Gábor hősies védése a belgák ellen? Talán Gera őrületes gólja Ronaldóék ellen, ami később a bajnokság gólja lett? Még ebben sem lennék biztos!

Mennyien emlékeztek az izlandi válogatott mérkőzés utáni ünneplésére a szurkolókkal? Hidegrázós, ugye?

Sajnos a FIFA 17-ből kimaradt Izland, mivel nem tudtak megegyezni a játékot kiadó EA-vel a licenctárgyalásokon. A kiadó 2 millió koronát (átszámítva kicsit több mint 4,7 millió forint) ajánlott a szövetségnek, ők azonban visszautasították az ajánlatot.

Természetesen az EA nem adta fel, idén újra felkeresték az izlandi labdarúgó-szövetséget (KSÍ), a felek megegyeztek, mindenki örülhet!

“Jó hír ez mindenkinek, aki játszik a játékkal… a játékosainknak és minden támogatónknak”

– mondta Gudni Bergsson, a KSÍ elnöke.

Egy kérdés maradt! Lesz viking tapsvihar? Ezt még sajnos nem tudni, de ha az EA szeretne egy jópofa easter egget a játékba, mindenképp élnek a lehetőséggel. Persze az izlandi FIFA fanok felé is egy szép gesztus lenne.

A FIFA 18 PC, Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 és Nintendo Switch platformokra érkezik szeptember 29-én, de már 15-én kipróbálhatjuk a demóban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva