Counter Strike

Tényleg elindult a Hungarian Pro League: eddig már 85-en beléptek


DeadFox-tól a volgare és PIXEL játékosokon át a legjobban szereplő ICL csapatokig terjed a névsor, akik már beléptek a liga tagjai közé.

A HPL egyelőre csak külön csoportként működik, az FPL-hez hasonló díjazási rendszer természetesen nem hullik a játékosok ölébe.

De ha egy népszerű és minőségi liga lesz belőle, még bármi jöhet! Ha hazai szponzorok meglátják benne a fantáziát, a ligán kívül egyéni módon is díjazhatják az itteni ranglista alapján a legjobbakat, a kezdeményezés útnak indult és ki tudja hol áll majd meg!

Érdemes végigböngészni a nevezett játékosok nickjeit:

Olyan nagy visszatérők mint NOFEAR vagy a feloszlott myRevenge tagjai, olyan kiválóságok mint DeadFox, a volgare és a PIXEL tagjai, de említhetnénk még a zeroiq, a Nice Gaming, a Team Plague vagy a need more DM és a STOP tábla csapatait is, akik közül mind mind regisztráltak már játékosok a HPL-be!

Már csak egy TS kell, egy kis nyeremény és rengeteg jó meccs!

Reméljük a kezdeményezésből tényleg értékes liga lesz, csapattársakat találnak majd a magyarok, tehetségeket fedeznek fel és jobban megismeri egymást a scene! Szuper, hogy beindult, csak így tovább:

Forrás: FACEIT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva