Gaming

VR támogatást kap az egyik legjobb nyomozós játék!


4 új L.A. Noire verziót jelentett be a Rockstar Games. Megmutatjuk, neked melyik lesz érdekes!

1940-et írunk, a pörgős és erőszakos Los Angeles a tetthely. Egy nyomozó bőrébe bújunk, hogy a való világ által inspirált bűntényeket oldjunk meg. A szemtanúk és gyanúsítottak kihallgatásától kezdve, a tetthely átvizsgálásáig mindenben részt veszünk, ezzel közelebb és közelebb kerülve az elkövetőhöz. Minden megoldott bűntény magasabbra emeli Cole Phelps (az általunk megszemélyesített nyomozó) tekintélyét, azonban azzal, hogy ilyen mélyre ás, olyan dolgokba is beleüti az orrát, amit a háború utáni Los Angeles alvilága nem néz jó szemmel.

Izgalmasan hangzik, nem igaz?

A Rockstar nem véletlenül nem hagyja lecsillapodni a hullámokat az L.A. Noire körül. Annak ellenére, hogy idén már a hatodik életévét tölti a játék, még mindig az egyik legjobb nyomozós cím, a technológiai megoldásai pedig napjainkban is iránymutatóak.

Forrás: Rockstar

A legfrissebb bejelentés szerint 4(!) új verzió is megjelenik még az idei évben, és bár ez egy kissé sarkított megállapítás, senki nem fog rosszul járni ezekkel a kiadásokkal.

Xbox One és Play Station 4 felújított kiadás:

Kezdjük a legkézenfekvőbb kiadással. A jelenlegi konzolgenerációra is érkezik tehát az L.A. Noire, de itt nem csak egy újra kiadásról beszélünk. A csomag alapáron tartalmazza az összes DLC-t is, és ha ez nem lenne elég, rengeteg újítással tették még időtállóbbá a játékot. A teljesség igénye nélkül ilyen a fejlesztett felhők és időjárás, új mozis kamera állások, magasabb felbontású textúrák és a next-gen fényeffektusok. Ez a két kiadás természetesen natív 1080p-ben fut majd, de itt még nincs vége az izgalmaknak. A Rockstar egy lépéssel tovább ment, a Play Station 4 Pro és Xbox One X tulajok 4K támogatást is kapnak, az, hogy ez natív vagy felskálázott, egyenlőre nincs róla infó, de egy biztos, ilyen lélegzetelállítónak még sosem láttuk ez előtt Los Angelest!

L.A. Noire – Nintendo Switch

Bár a Nintendo sosem volt rászorulva, hogy Rockstar, EA vagy hasonló nagy kiadók által fejlesztett AAA címekkel segítség meg a konzoljaik eladását, azért az megkérdőjelezhetetlen, hogy potenciális új vásárlókat jelent ha egy akkora cím válik hordozhatóvá mint az L.A. Noire. A Rockstar nagy figyelmet fordított arra, hogy kimaxolják a Switch adta lehetőségeket és a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a leendő vásárlóknak. Ez a verzió olyan újdonságokkal érkezik mint például a giroszkópos Joy-Con mód, szélesebb látószögű váll fölötti kamera állás és érintő panel támogatás.

L.A. Noire – The VR Case Files – HTC Vive

Vive támogatást nem az egész játék kap, ez egy amolyan spin-off, egy tipikus VR tech-demó. Na jó, annál azért többről beszélünk! 7 teljesen önálló ügyet oldhatunk majd meg a virtuális valóságban, vegyítve a lélegzetelállító grafikát és az igazi detektív életérzést. Természetesen az összes ügy, helyszín és körítés át lett szabva a maximális élmény érdekében.

A négy verzió mindegyike November 14-én érkezik, ezzel tovább feszítve az őszi játék dömpinget. Ti megveszitek majd valamelyiket, írjátok meg kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva