Counter Strike

Következménye lesz a buli miatt elbukott döntőnek: reagált a tulajdonos és az edző


Noah Whinston az Immortals tulajdonosa megköszönte a kizárást a szervezőknek, zakk szerint babysitter kellene egyes játékos mellé. Egyre jobb a sztori

A tegnapi DreamHack döntőn kipattant botrányról sokáig nem volt egyértelmű, hogy csak rosszindulatú pletyka, vagy tényleg bulizás miatt offolták a meccset a brazil fiatalok?

Legalább jó buli volt? Másnaposság miatt lekésték a döntőt az Immortals játékosai – gamer.hu

A brazil srácok ezúttal nem dicsőséget, hanem szégyent hoztak az esport világára, amatőr viselkedésük után azon se csodálkoznánk, ha kitennél őket. A helyszín Montréal, a DreamHack döntő városa, A North már bekonfigolva várja a finálét, az Immortals viszont sehol. A brazilok szó szerint lekésték a saját döntőjüket, hihetetlen amatőr hiba!

A helyszíni beszámolók alapján azonban teljesen világos, hogy semmilyen jetlag nincs a dologban:

éjszaka még legények voltak hen1-ék, nappal már kevésbé…

Az ügy kapcsán természetesen többen is reagáltak a helyzetre, az egyik helyszínen lévő esport portál például rámutat: a csapat coach-a full betegen pihenni ment a döntő előtt, ezért alakulhatott ki a helyzet:

Adja magát a kérdés, az edző nélkül a profi játékosok nem képesek létezni? Neki kell figyelmeztetni őket, hogy jön a döntő? Zakk saját maga is úgy véli, babysitter kellene egyes játékosai mellé:

Természetesen a  csapat tulajdonosa sem tudta kivonni magát a dologból, Noah Winston elnézést kért a rajongóktól és lényegében megköszönte a DreamHack szervezőinek, hogy móresre tanították a csapatok.

Valamint kilátásba helyezte, hogy lesznek következményei az ügynek!

A dolog már csak azért is érdekes, mert éppen a szezon előtt röppent fel a hír, hogy hen1, lucas1 és kNg kiválnának az együttesből, és ezzel vinnék az Immortals világranglista pontjait és Major helyét, mint együtt maradó hármas! Most pedig pont ők késtek el? Minimum gyanús a dolog, kíváncsian várjuk a folytatást!

Váratlan fordulat: lelépne az Immortals-ból hen1, lucas1 és kng – gamer.hu

Bombaként robbant a hír, hogy a Major döntős brazil csapat belső problémái miatt 3 játékos is otthagyná a szervezetet. Óriási bajban az Immortals! A csapat épphogy elérte élete legnagyobb sikerét, máris lenullázhatja magát ezzel a húzással. Hen1, kng és lucas1 ugyanis belső problémákra panaszkodva kifejtették távozási szándékukat, a hírek szerint se a másik két játékossal, sem zakk edzővel nem jönnek ki jól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva