Counter Strike

200 IQ-s trükkök a profiktól, amiket még biztos nem szúrtál ki a meccseken


Ezek a srácok annyira okosak, hogy ha valaki a mérkőzés után nem hívja fel a figyelmünket egy-egy agyas megmozdulásukra, mi se vennénk őket észre!

Az intelligens megmozdulások általában attól olyan zseniálisak, hogy mi egyszerű halandók észre se vesszük őket. Egyszerű véletlennek hisszük, sőt még csodálkozunk is, mi a fenét csinálnak ezek?

Hát átverik az ellenfelet, mi mást csinálnának!

Lássunk is három gyors példát ezekre a helyzetekre.

Dupla AWP fake

Az SK most hétvégén húzta meg ezt a trükköt, amire a chat simán azt hitte, egyszerű BM. TACO szándékosan elodázza a bomba hatástalanítását, hiszen ezt olyankor szokás megjátszani, amikor a társ keresi a második AWP-t.

Ezzel a trükkel tehát elérték, hogy a VP azt gondolja, a köv körben dupla AWP ellen kell támadniuk, a valóság viszont látjuk, hogy teljesen más:

Bomba átadás fake

Sokszor látjuk, szinte minden meccsen legalább egyszer, hogy a profik a lerakó közelében random eldobálják majd felveszik pisztolyukat.

Az ok itt is pofont egyszerű, halló távolságon belül húzódnak és azt próbálják elhitetni az ellenféllel, hogy épp most adta át a bombát egyik a másiknak.

A bomba persze totálisan a másik irányba megy, de hátha beinfózza valaki a rossz rakót és az átvert ellenfél meggyengíti védelmét a másikon egy felesleges pozíció váltással, a fake infó után.

Deathcam átverés helyezkedéssel

Shox nagy mestere ezeknek a helyzeteknek, mikor egy csapattársa lelő egy ellenfelet, szándékosan a fal mögött marad még egy rövid ideig, hogy az elhullott játékos ne tudja leinfózni, hány ellenfelet látott.

Csak pár másodperccel később indul el, mikor vélhetően már elhangzott az ellenfélnél a bűvös mondat: “egy megy középen”

Ha valamelyiket még nem ismertétek, és dörzsöltebb játékosokká szeretnétek válni, érdemes odafigyelni az ilyen apró részletekre is.

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva