Counter Strike

3 rosszul sikerült CS:GO buli: vigyázat, a cikkben példakép-szobrok omlanak


Egy jól, vagy pont hogy rosszul sikerült verseny után a játékosok szeretik kiengedni a fáradt gőzt, az Immortals egy nappal hamarabb engedte el magát.

Az Immortals braziljainak történetét vélhetően már hallottátok, a srácok profi mentalitás helyett egész éjjel buliztak, így az elődöntőt még csak lenyomták valahogy, de a döntő előtti pihenés kicsit megszaladt, lekésték a saját meccsüket! Ha még nem hallottad a teljes sztorit, itt elolvashatod.

Nem egyedülálló esetről van persze szó, a fiatal játékosok gyakran engedik el a gyeplőt egy-egy verseny után (hangsúlyozom utána, nem közben), amiről a drága jó közösségi média sosem felejt el megemlékezni!

Jöjjön most három emlékezetes elhajlás, főszerepben NiKo, Shox és allu!

NiKo meghökkentő videója az egész internetet bejárta

A PGL Major után került ki az alábbi felvétel az Instagramra, amin a 0:3-al kiesett FaZe legjobbja egy ismeretlen hölgy “társaságában” vigasztalódik.

Despacito veszély, csak erős idegzetűeknek!

Shox mulatozása a legjobb francia csapatba került

Az egyik legváratlanabb francia forgatás volt, amikor shox és SmithZz elhagyta az akkori EnVyUs-t és helyükre a Titan duója: kennyS és apEX érkezett.

A pletykák azóta sem teljesen tiszták, de annyi biztos, hogy a két játékos együtt akart maradni, ezért együtt távoztak. A rossz nyelvek szerint viszont Shox motivációja olyan mínuszban volt, hogy a Cloud9 elleni ESWC elődöntő előtt alaposan kirúgott a hámból. Annyi viszont biztos, hogy a meccset bukták is a franciák, pár nappal később pedig jött a csere …

Forrás: DreamHack Interjú

Ami Vegas-ban történik az Vegas-ban is marad

Eddig egyetlen egy CS:GO versenyt rendeztek a bűn városában, szóval a srácok ha már Las Vegas-ban jártak, kicsit elengedték magukat.

Allu nem is kicsit, a csapattársaknak az aszfaltról kellett felkaparni az AWP-st. Igen, a kezében pedig a saját cipője van!

A legnagyobb problémát egyébként nem is ezek az esetek, sokkal inkább a “Drunk Stream” jelenség okozza. A streamerek viccesnek tartják, ha részegen ülnek kamera elé, remélve hogy így még viccesebb lesz az adás.

A példákkal Dunát lehetne rekeszteni, de nem szívesen ajánlanánk senkinek ilyen műsorokat, sajnos így is folyton ezekbe botlunk mind a Twitch-en, mind YouTube-on.

Ha a Gaming és az Esport még komolyabb üzletággá szeretné kinőni magát a jövőben, ezekre a dolgokra nem ártana odafigyelni a playereknek, streamereknek és a menedzsmenteknek egyaránt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva