Counter Strike

Megvan az Immortals kicsapongásának első áldozata, kNg-t hazaküldték Brazíliába


A hétvégi ELEAGUE csoportkör előtt gyorsan kellett dönteni, az AWP-st kényszer pihenőre ítélte a csapat. Helyére az egykori 1.6 legenda cogu ugrik.

A bulizás miatt lekésett DreamHack döntő már történelem: kNg, HEN1 és LUCAS1 az átmulatott éjszaka után nem tudtak időben a helyszínre érni, így az Immortals bukta az első mapot a North elleni fináléban.

Legalább jó buli volt? Másnaposság miatt lekésték a döntőt az Immortals játékosai – gamer.hu

A brazil srácok ezúttal nem dicsőséget, hanem szégyent hoztak az esport világára, amatőr viselkedésük után azon se csodálkoznánk, ha kitennél őket. A helyszín Montréal, a DreamHack döntő városa, A North már bekonfigolva várja a finálét, az Immortals viszont sehol. A brazilok szó szerint lekésték a saját döntőjüket, hihetetlen amatőr hiba!

A dolog utóhullámai viszont még csak most kezdenek megugrani, hiszen eddig semmilyen szankció nem történt az ügyben.

Most megvan az első áldozat, kNg-t hazaküldték a csapattól!

Forrás: Twitter

A dolog hátterében persze nem csak a bulizás húzódik, hanem a kipattant botrány utáni minősíthetetlen kommunikáció is.

FNS vélhetően csak ironikusan írta, hogy nem mer elmenni a party-ra, mert kNg még bántaná, de a válasz után reméljük tényleg nem ment el:

“Te #&@&# remélem felbukkansz a hazugságaiddal együtt! Szemét hazudozó, inkább tisztelned kellene minket!” – szól kNg válasza.

Amerikában az ilyen kirohanásokat keményen szankcionálják, emlékezzünk csak arra, fREAKAZOID számára kényszer terápiát írtak ki és megvonták két havi fizetését, amiért cikizte s1mple egy stream adás alatt. És az fele ennyire se volt durva!

A dologról persze a csapattársaknak is megvan a véleménye, boltz nemes egyszerűséggel csak “idióta” jelzővel illette csapattársait.

A dolog tetőzése csak azért kellemetlen, mert a hétvégén az Immortals-nak jelenése van az ELEAGUE csoportkörébe, ahova így kNg nélkül kénytelenek utazni.

Megvan már a helyettes, az 1.6 veterán cogu lesz az ötödik, aki persze nem rossz, de kérdés, mennyire tudja pótolni majd kNg-t.

Sokak szerint a balhé itt még nem áll meg, ha túl lesznek az ELEAGUE-en, újabb fejlemények várhatóak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva