Counter Strike

Az inverz CS:GO segít a fényre érzékenyeknek is játszani, plusz irtó menőn néz ki!


Felfedjük a legjobb és legújabb módszereket a letölthető fekete flash pluginhoz és az inverz CS:GO eléréséhez.

A fényérzékeny játékosok számára kifejezetten kellemetlen jelenség a CS:GO vakító gránátja, a meccsek során fellépő szemfáradtság pedig csak rontja a helyzetet, ha pár óra elteltével néz bele valaki egy flash-be.

Forrás: YouTube

De sokan vannak, akik egy sötét szobába, leginkább este játszanak a játékkal, nekik is hasznos lehet, ha nem vakítja el őket a flashbang fehér fénye, mert lecserélik azt egy fekete változatra.

Igen, a fekete flash nem csak legenda, tényleg létezik, és szabályos is!

Lényegében csak a színek megfordításáról, a CS:GO inverz változatáról van jó, íme 3 egyszerű módszer ennek eléréséhez.

  • Flashcolor plugin: A játékban alkalmazott vakító fényt színezi át, de annak intenzitása és zavaró hatása nem változik, csak az RGB-vel machinál. Olyan, mintha egyszerűen konzolban átállítanád a három értékeket “255, 255, 255”-ről “0, 0, 0”-re. Nem mellesleg VAC-barát, letölteni itt tudod!
  • Negativ Screen: A külön letölthető program inverzzé teszi a színeket, 64 bites operációs rendszer kell hozzá, illetve fontos, hogy a játékot teljes képernyős ablak, vagy ablak üzemmódban szükséges futtatni hozzá. Itt érheted el!
Forrás: GitHub
  • Windows negatív: Ha Windows 7-et használsz, egyszerűbben is átállíthatod a géped színeit. Tartsd lenyomva a “Ctrl-Alt-i” billentyűkombinációt a színek inverzzé tételéhez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva