Counter Strike

Balkezes világsztárok a CS:GO világából, fölényben az AWP-sek!


Van aki bal kézzel dedikál, de jobb kézzel fogja az egeret és vannak akik mindenben balkezesek! KennyS, dennis és woxic - meglepő névsor ugye?

Szerintem kevesen tudják a világ legnagyobb sztárjairól, vagy éppen fiatal tehetségeiről, hogy bár többségük jobb kézzel forgatja az egeret, igazából bal kezesek.

Ha máshol nem, a versenyek dedikáló asztalainál azonban kiderülnek az ilyen apróságok!

Forrás: Imgur

KennyS a legutóbbi Majoron is lelkesen osztogatta aláírásait, bal kézzel. Igen, a francia sztár AWP-s a játékon kívül szinte mindenhol bal kezét használja: fordítva terít az asztalnál és bal kézzel ír a telefonján és élőben is.

Forrrás: YouTube

A G2 és a fnatic egykori sztárja, a jelenleg GODSENT színeiben versenyző dennis hasonló cipőben jár, nála is a játék jobb kéz, de minden más bal kéz kombó a nyerő

A HellRaisers fiatal sztárja, woxic viszont más tészta. Ő az egeret is bal kézben forgatja! Nem is akárhogy, hiszen a HR a napokban véglegesen is leigazolta a fiatal török AWP-st.

Forrás: Pinterest

Utoljára maradt zEVES, a dignitas edzője, aki régebben játékosként is szép karriert futott be. Az LGB csapatával kijutottak az ESL One: Katowice Majorra, egy full norvég ötössel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva