Counter Strike

5 szívatós graffiti, amivel elronthatod az ellenfél legfontosabb gránátjait


Az Astralis trükkje óta tudjuk, mi mindenre lehet használni egy graffitit! Mutatunk is rögtön ötöt, ami garantáltan nem tetszik majd az ellenfélnek!

A PIXEL srácai, vagyis az örök 1vX király DEv és Coolio küldött nekünk pár képet, amivel szemléltethetjük rögtön 5 esetben is,

hogyan használható okosan egy 3 centes falfirka!

A kört persze nem fogja lehozni, de az ellenfél legfontosabb gránátjaitól megóv minket, és megnehezíti a lerakó elfoglalását.

Füstös A Mirage-on

Az egyik legkritikusabb smoke egy A füstös körnél, hogy sikerül-e kizárni az AWP-st jungle-ből. Ha viszont a CT-k kitolják rámpát egy lassabb körben, befújják ezt a graffitit, akkor már nehezebb lesz pontos füstöt dobni!

Molotov szellőzőbe Cache-en

Egy kis akcióval nyikorgós ajtónál könnyen elérhetjük, hogy a mid kontroll a CT csapatnál maradhasson. Egy gyors graffiti és máris nincs moló középre,a boostolt társ szépen levárhatja a középen érkező terrorokat.

Ivy smoke A füstös körben Trainen

Ha kinti lerakót AWP-s védi, szinte mindig valahol hatosnál állomásozik a lassabb körökben, miután letartotta közepet. Egy ügyes füstöt bedobhatunk elé precíz célzással, ezt viszont még a legalapabb graffitivel is könnyen kivédhetjük.

B rövid füst Mirage-on

Ha B rush, vagy kontakt B a terv a körben, nem árt kizárni a rövidről visszazáró csapattársat egy füsttel. Ha viszont a CT-k már előre tolták B házat és fújtak egyet a kulcspozícióra, már nagyon nehéz pontosan dobni, amikor minden milliméter számít.

Cobblestone A hosszú foglaló

Simán előre kell csak rohanni, mehet a fújás és vissza a fedezékbe hosszún. A füsttől már nem kell félni, egy jó pozival kihagyhatatlan ziccerbe hozhatja magát az itt védő CT.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva