Counter Strike

Szokatlan tippek CS:GO-hoz, hogy jobban menjen a játék


A profiktól mindig érdemes ellesni 1-2 trükköt, összegyűjtöttünk párat, amit érdemes bevinni a hétköznapi MM-ek világába mindenkinek.

Ha szeretnél fejlődni, akkor érdemes a profiktól ellesni pár trükköt, ugyanis ami nekik be szokott válni, az egy Matchmaking vagy FaceIT/ESEA meccs esetén is biztosan jól jön. Tanulni pedig amúgy soha sem késő!

Flash trükkök

  1. Lőj ki pár golyót közvetlenül az után, hogy eldobtad a flash-t  Ezzel átvered az ellenfeled és bele fog nézni a flash-edbe, utána pedig EZ frag.
  2. Dobd el a flash-t arra, amerre ki szeretnél nézni és utána egyből menj be, ne várd meg még azt sem, hogy felrobbanjon a flash.  Ezeknél a béna flash-eknél is elfordul az ellenfél, neked pedig csak le kell lőni. Utána persze te is bevakulsz, de ha már meghalt, akkor nem számít.

Pisztoly

  1. Brax amikor pisztolykörben kifogy a golyóból mindig megfordul, így ilyenkor csak a háta látszik, ezért nehezebben kap headshotot, majd egy ugrás közben fordul meg meglepve ez ellent.  Ha nem vonulsz vissza, mert nincs hova, akkor nagyon hasznos, hiszen a fejlövéstől kell leginkább óvakodni pisztolykörben.

Repeekelés (újra kinézés adott objektum mögül)

  1. Ne pont ugyan abból a szögből nézz vissza az ellenfélre, hiszen ha már harcoltál vele, könnyedén becélozhatta a fejedet és simán lehet, hogy csak arra vár, hogy újra ránézz. Ezért érdemes hátrébb menni, így rögtön nem ott lesz a fejed, mint korábban, így neki is mozgatnia kell a célkeresztet.
  2. Az “éppen hogy kidugom a fejem” stílusból érdemes lehet merészebben visszanézni, ugyanis erre nem sokan számítanak.

Célkereszt

  1. A legfontosabb a játékban, hogy a célkereszted mindig fejmagasságban legyen, ugyanis értelemszerűen a fejlövés okoz a legtöbb sebzést. A spray patternt pedig innen érdemes megtanulni az adott pályákon.
  2. Ha hallod, hogy egy ellenség közeledik, akkor tedd távolabb a célkereszted, ha csak nem vagy KennyS. Érdemes belekalkulálni a saját reakcióidőnket a letartott ponthoz, főleg ha rusholnak ellenünk.

 

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva