Counter Strike

Megint megtörténik! Az új PP Bizon skin grafikája nem jogtiszta, eltávolítási kérelem került rá


Az M4A4 Griffin esetében egyszer már átélt a közösség egy hasonló drámát, akkor egy átrajzolás megoldotta a dolgot.

2014-ben, az M4A4 Griffin kapcsán belefutott már a Valve, hogy a skinek készítői bizony gyakran koppintásokkal tervezik meg munkáikat.

Forrás: YouTube

A bal oldalon egy interneten fellelhető griff ábrázolás látható, ami egy az egyben rákerült az M4-re is. Ez persze jogilag nem ilyen egyszerű, az eredeti kép rajzolóját ugyanis nem kérdezték meg a dologról.

Így ez szimpla lopás, még akkor is, ha csak egy képről beszélünk.

A Valve szintén belátta, hogy ha ez perre megy, nem jönnek ki jól belőle, így sűrű bocsánatkérések mellett egyszerűen újrarajzolták a Griffint.

Forrás: Imgur

Totál más griff került tehát végül a fegyverre, és úgy tűnik a történelem 3 év után megismétli önmagát! A PP Bizon High Roller pedig egy nappal a megjelenés után hasonló eltávolítási kérelmet kapott másolás miatt!

Forrás: Steam

A szövegben jelölt DMCA jelentése Digital Millennium Copyright Act, a digitális szerzői jogok megsértését próbálja kiszűrni és orvosolni! A Szöveg szerint a Valve feladata kivizsgálni az ügyet, hamarosan tehát ítélet várható!

Hogy a végén teljes levétel és egy új Bizon skin lesz a magoldás, vagy ezt is csak átrajzolják, egyelőre nem tudni.

Ha még nem láttad az új CS:GO láda skinjeit, érdemes végigpörgetni a friss darabokat a gamer.hu galériájában:

Tényleg megérkezett az új láda, brutális AK és M4 skinek jöttek – gamer.hu

Az eddig beharangozott frissítések most váltak élessé, a Spectrum 2 láda csak ráadás! A közösség kiszúrta a Valve mesterkedését tegnap, és a Trade BOT-ok brutális kulcsfelvásárlásából kikövetkeztette, hamarosan új láda érkezik: Egyesek szerint nem véletlen a trade botok bevásárlása kulcsok terén, a fülest egyenesen a Valve-tól kaphatták.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva