Counter Strike

A Virtus.pro menedzsere elárulta: az ELEAGUE után változások jönnek


A bejelentés csapaton belüli szerepeket említ, de legyünk őszinték: egy IGL cserének egy csapat sem kerítene ekkora feneket!

Sokkal valószínűbb, hogy a veteránok közül valami coach pozícióba mozog, és új ötödik érkezik. Bejelentés az ELEAGUE után várható, ha kiesnek a csoportkörben, akkor már most hét végén.

A Coach-ok mostani szerepköre inkább az előzetes felkészülésben hatalmas, a meccsek alatt már csak 4 időkérésük van a csapattal egyeztetni, inkább az IGL-en van a nyomás.

A Virtus.pro mostani helyzete szerint 2 IGL között őrlődik, hiszen Snax és TaZ is irányítani szeretne, mindkettejüknek más elképzelése van a játék alapjairól.

TaZ statikusabb és megfontoltabb, Snax pedig impulzívabb és hirtelenebb, ketten együtt pont szembemennek egymással meccs közben.

Mi lehet a megoldása Virtus.pro-nak?

De ha TaZ beállna a csapat mögé coach-nak, megfontolt stílusa nagy segítség lenne az előzetes felkészülésben. A meccs közben változásokat pedig jobban reagálná le Snax.

Így mindkét játékost megtarthatná a VP és játékban akár előre is léphetnének, a mostani állapotnál legalábbis előrébb.

A Virtus.pro gyengébb, mint valaha. Snax nyilatkozott, érik a lengyel forgatás!

A teljesítmény ugyanis rettenetesen hullámzó, megy a harc az IGL pozícióért. Mindenki a saját elképzelésében bízik, több sebből vérzik tehát a történet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva