Overwatch

WTF WTF hátán: így maxolták ki a csapatok a C9 mémet


Sorra követték el ugyanazt a hibát a csapatok az Overwatch Contenders-en.

Ha valami, akkor a túlzott mémhasználat kétség kívül erősen jellemzi a Twitch közönségét, az Overwatch Contenders bajnokság tegnap esti meccsei azonban most minden alapot meg is adtak ehhez: mindent elárasztott a “C9 LUL” mém. Méghozzá egyáltalán nem indokolatlanul…

Maga a “kifejezés” egyáltalán nem új: még néhány hónapja született meg, amikor a Cloud9 együttese egymás után többször is elkövette ugyanazt az orbitális hibát. A “C9 baki” lényege az, hogy egy csapat teljesen megfeledkezik az objective-ről, és egy teamfight alatt, vagy közvetlenül azután elfelejtenek ottmaradni a ponton vagy a payloadnál, és emiatt elveszítik az adott meccset.

A Cloud 9 az Overwatch APEX Season 2 során követte el többször is ezt a hibát. Az alábbi videós összeállításban láthatjátok is ezeket a jeleneteket, rögtön az elején.

A fenti videó egyébként az Overwatch Contenders eddigi C9-momentumait gyűjti össze, melyek nagy része éppen tegnap este történt: a GamersOrigin és az EnVision mellett a Cloud9 is újból belefutott ugyanabba a hibába a legutóbbi játéknapon.

A kommentátorok megnyilvánulásai sokat elmondanak az esetekről, a legtöbbször ők is teljesen értetlenül állnak a történtek előtt – mindenképpen érdemes megnézni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva