Counter Strike

Jön az erőjáték kora! Retteghet mindenki, ha papito lesz a Virtus. pro új IGL-je!


A közönség kedvenc pashaBiceps rajongói tudták meg először, ki lesz az új irányító a csapatban.

Ismét bebizonyosodott, miért érdemes követni a profikat Twitteren. A Virtus.pro új irányítója ugyanis nem egy HLTV cikkből, nem egy interjúból és nem is egy kiszivárgott Twitch highlightból derült ki:

pasha Twitteren tudatta követőivel, ő veszi kézbe a karmesteri pálcát.

Ha az az “unofficial” szócska egyenlő azzal, hogy pasha csak trollkodik, akkor majd legyintünk egyet, tőle már megszoktuk. Ha viszont bekövetkezik, akkor aggódhatnak a nagy nevű ellenfelek irányítói, és az eddig Snax, NEO és TaZ vezetői stílusából készülő ellenfelek. Így ugyanis egy teljesen új korszak köszönthet be a csapatnál.

Két együttes összecsapásánál ugyanis kulcsfontosságú, hogy a két irányító mennyire ismeri egymást. Vagyis, hogy az előzetes demózások alapján milyen köröket és stílus irányzatokat figyelek meg a másikról.

A Virtus.pro mostani ötöse négy éve játszik már együtt, az idők során irányította a csapatot NEO, Snax és TaZ is. Az ő köreik és stílusuk tehát nyitott könyv lehet, pasha azonban eddig nem látott ötleteket hozhat a VP-nek.

Az újításra kétségkívül szüksége is van a csapatnak, hiszen a vezetőség már a lineup változást is kilátásba helyezték, további sikertelen versenyek esetén. De hogy pont pasha lenne a legjobb választás? Ha tényleg irányít pár meccsen, úgyis kiderül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva