Counter Strike

Bréking: XMS és/vagy SIXER távozhat, cserére szánta el magát az EnVyUs?


Egy gyanútlanul elejtett információ vert óriási hullámokat a EnVy körül, de egyelőre csak találgatások vannak.

Egyre jobban megy az EnVyUs-nak, jöhet is a csere! Röviden így lehetne összefoglalni az elmúlt napok eseményeit és az azt követő pletykákat. A francia együttes ugyanis továbbjutott az ELEAGUE halálcsoportjából, de SIXER gyengélkedése és a tehetséges szabad ügynökök miatt érik a csere.

És nem csak érik, egy véletlenül elejtett mondat alapján jön is!

A francia játékos Malek felment TS-re a haverokhoz pletykálni egy kicsit, de mikor meghallotta, hogy élőben vannak, egyből elharapta mondandóját. Ami nagy kár, mert így marad a találgatás!

Természetesen az első kérdés az, ki távozik?

A legnagyobb esélye erre xms-nek és SIXER-nek van, a másik három játékos ugyanis vagy a szerepe, vagy teljesítménye miatt nélkülözhetetlen az EnVy-ben. Happy remekül irányít és készíti fel csapatát, RpK régi önmagát idézi entry-ben, ScreaM pedig ScreaM ezt nagyon nem is kell magyarázni.

A kérdés tehát az, hogy support vagy AWP fronton fog-e cserélni az EnVy?

Az hogy ki érkezik, talán nem akkora feladvány. Az egyik jelölt ZywOo, aki viszont iskolai tanulmányai miatt nem biztos, hogy bevállalja még a profi karriert. Ám kioShiMa mióta kikerült a FaZe-ből, csak a megfelelő ajánlatra vár, ezt ő maga árulta el:

Ha korábbi együttese az EnVyUs megkeresi, ahonnan az őt “problem”-nek elkeresztelt NBK és kennyS is távozott már, jó eséllyel rábólintana.

Supportként xms helye lenne a megfelelő neki, de ez csak az egyik oldal. SIXER ugyanis olyan gyenge mostanában, hogy ha Happy biztos saját AWP tudásában, simán átvehetné tőle a posztot. Szóval abszolút két esélyes, ki távozhat a kezdőből?! Akár az is lehet, hogy mindketten! Irányító AWP-s úgyis akad bőven, nem lenne szokatlan poszt. Ráadásul az utóbbi időben Happy előszeretettel forgatja a távcsövest, nem is rosszul! Lehet nem véletlen a dolog?

Happy nem egy AWP király, de ezt a flick shotot nagyon durván berántotta

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva