Counter Strike

Az MM rossz szerverre küldi az embereket, de egyetlen beállítással elkerülheted


A mostanában igencsak gyakori szerverkarbantartások alatt más szerverre dob az MM, ha nem figyelsz oda a max pingre.

Európai játékosként nem olyan nagy öröm, ha bedob egy ázsiai szerverre, ne adj isten amerikaira, és 200 fölötti pinggel próbálod meg lehozni a meccset.

A probléma oka a Valve szerverkarbantartási aktivitása, ami az utóbbi időben igencsak besűrűsödött világszerte. Ilyenkor ugyanis az EU szerverek leállnak vagy ritkulnak, de az MM-ezni vágyó játékosok nem lesznek kevesebben!

Ha pedig nincs beállítva a max pinged a játékban, akkor oda dob, amit először megtalál. És ez simán lehet, hogy nem EU szerver lesz, akkor viszont jön a több százas ping is!

A dolog pár kattintással orvosolható, hiszen a játékon belül te magad adhatod meg, mekkora pinggel vagy hajlandó maximum elmenni MM-re. Beírhatod console-ba az alábbi parancsot: mm_dedicated_search_maxping 25 – ez a minimum, 25 alá nem megy! Vagy az alábbi videó megmutatja, a menüben hogyan állíthatod:

Ha nagyon magasra állítod, akkor simán lehet, hogy átdob egy másik földrészre az EU karbantartás alatt. De hidd el, nem lesz egy nagy élmény sem neked, sem a társaidnak.

Így inkább kímélj meg mindenkit ettől, és próbálj meg egy 100-120 közötti értéket belőni.

Ha viszont azért kell feljebb vinned, mert még EU szervereken is magasabb, akkor meg tuningold picit a vasat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva