Counter Strike

Ez nem álom, ez a Panorama UI – de mégis mit fog tudni ha kijön?


A régóta beígért Panorama UI update csak nem akar megérkezni, de körüljártuk kicsit a témát, hogy miért is várjuk annyira ezt a fejlesztést.

Panorama UI, ahogy a neve is utal rá, a Felhasználói Felületet (User Interface) reformálja majd át. Vagyis újra rajzolja a játékos és a program közti interakciót, csomó dolog kinézete változhat!

Ami biztos, hogy érkezik neki köszönhetően

  • Menü, HUD és spectator újítások: Az újítások után sokkal profibbnak és vonzóbbnak tűnik majd az újak számára a játék, illetve a közvetíthetőséget is javítani fogja.
  • Több FPS mindenkinek: Igen, ez nem kamu, ha végre megérkezne ez a drágaság, mindenkinek nőne egy kicsit. A mostani HUD ugyanis rengeteg memóriát zabál.

Amikre lenne lehetőség, hogy bekerüljenek

  • A demó néző rendszer már régóta üvölt a ráncfelvarrásért. Sokkal felhasználó barátabbá lehetne tenni a visszatekeréssel és a klippelhetőséggel. Újra nézed a meccset és egy kattintással veszed is ki a highightot, mint ha Twitch-en lennél.
  • Személyre szabható ingame HUD, ahol ideális esetben minden elemet a HP-től a kill feeden keresztül a radarig oda teszel a képernyőn, ahol neked a legkényelmesebb. Látványos lenne, és sokaknak biztosan megkönnyítené a játékot.
  • Sokkal változatosabb célkeresztek, ahol lehetőség lenne például csupán a célkereszt közepén lévő pontot átszínezni vagy vastagítani. Esetleg minden egyes fegyverhez más és más célkeresztet lehetne állítani, amit aztán a játék megjegyez.

Technikailag bármelyiket ki lehetne hozni belőle, szóval akár mindhárom jöhet a Panorama UI update-tel. De a Valve-ot ismerve lehet, hogy egyik se!

Ti melyiknek örülnétek leginkább?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva