Counter Strike

Ti örülnétek egy igazi AWP-nek ingyen? Csak mert a kínaiakat most épp ezzel lepték meg


A kínaiakra megint van okunk irigykedni, ezúttal egy AWP miatt.

A kínai piacra nem csak a Valve figyel, hanem a Perfect World az, aki igazán törődik a játékosokkal. Ők pedig már több alkalommal bebizonyították, hogy mennyire odafigyelnek a játékosokra annak ellenére, hogy először a játék átalakításával keltették fel magukra a figyelmet, majd később rádöbbentünk, hogy elég sok mindent megtesznek a játékosokért, ugyanis nekik köszönhető az Alipay-el egybekötötték a fiókhasználatot, így minden felhasználónak csak egy fiókja lehet, ha pedig csalt, akkor az örökös ban mellé még az új account szerzése sem valami egyszerű. Legutóbb pedig az ingyenes CS:GO volt az, amire minden játékos irigykedett.

Szexi csajokkal promózzák a CS:GO-t Kínában (18+) – gamer.hu

Galériára felkészülni, a kínaiak ugyanis eléggé felfűtötték a hangulatot a CS:GO fronton. Kínában nagyon durván tolják a marketinget a CS:GO-val kapcsolatban, bár a piac mérete miatt érthető. Ám úgy tűnik, hogy nem csak egyedül a Valve veszi komolyan a kínai piacot, hanem maga a PerfectWorld is.

Most pedig a kínai scene krémjének ingyen AWP-ket osztogatnak, amik ráadásul rohadt menők! Saját magadnak kell összeszerelni, ami még szórakoztató is, a csomagba pedig kínai teát is mellékeltek.

A dobozon a Valve logója is megtalálható, szóval elég valószínű, hogy a Valve közreműködésével történt mindez. Nem csak a mienk, hanem a külföldi profik szeme is megakadt már az ajándékon.

Kínában tényleg komolyan veszik a CS:GO-t, börtön vár az egyik legnagyobb cheat elosztóra – gamer.hu

Rendőrségi razzia keretében csaptak le Guangdong tartományban a rendőrök, a célpont az egyik legelterjedtebb csalást üzemeltető kínai programozó volt. Drog bárók és illegális fegyverkereskedők szintjére emelkedett Kínában a CS:GO, rendőrségi rajtaütés során kapták el a saját fejlesztésű csalást áruló programozót! A Perfect World tiszta játékot ígért a kínai bevezetés kapcsán, és hamar el is kezdték a rendrakást!

A Perfect Worldön kívül pedig a kínai kormány is gőzerővel keresi a scammereket és a cheat készítőket is, itthon is eljöhetne már ez a világ.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva