Counter Strike

A Valve titokban Famas és Galil változtatást is hozott az új patch-ben


A Valve nem állt le a fegyverek módosításával, most épp a Galilt és a Famas-t vették célpontba.

Az új update ezúttal a szokásos bugfixeken kívül a két olcsóbb gépfegyveren is javított némileg, viszont ezt valamiért kihagyták a Patch notes-ból, de a mi még furcsább, hogy nem volt semmiféle előjele a módosításoknak, nem tették bele a bétába sem. Szerencsére SlothSquadron résen volt és átnézte a játék fájljait és azokból kiderült, hogy némi módosítást kapott a Galil és a Famas is.

Nyers adatok

Famas

"recovery time crouch"      0.336177 -> 0.12
"recovery time crouch final"        N/A (defaulted to 0.336177) -> 0.55
"recovery time stand"       0.470648 -> 0.25
"recovery time stand final"     N/A (defaulted to 0.470648) -> 0.65

Galil

"recovery time crouch"      0.384861 -> 0.15
"recovery time crouch final"        N/A (defaulted to 0.384861) -> 0.60
"recovery time stand"       0.538805 -> 0.30
"recovery time stand final"     N/A (defaulted to 0.538805) -> 0.70

Ez azt jelenti, hogy ha kisebb sorozatokat adunk le (“pötyögtetünk”), akkor pontosabban tudunk lőni, mivel lerövidítették az időt, amíg újra pontos lesz a fegyver, de az ábrákon jobban észrevehető lesz az, hogy mi is változott.

Spray esetén

A grafikon az állás közbeni sprayelést mutatja be Galil és Famas esetén. A Galil továbbra is pontatlanabb fegyver maradt, mint a Famas, ám jól látszik,  hogy az első pár golyó pontosabb lett az update után, viszont a 6. golyó kilövése után némileg nagyobb szórása van a fegyvereknek, azaz kevésbé pontos, mint az update előtt.

Kisebb sorozat esetén

Ha a lövések között 0.25 másodpercet várunk, akkor szemmel láthatóan pontosabb lett mindkét fegyver. A Galilnak korábban sokkal nagyobb szórása volt, ám most a Famas-szal szinte egy szintre hozták.

Összegzés

Mostantól tehát könnyebb lesz pontozni, ha viszont sprayelni szeretnénk, akkor jobb, ha az M4-nél, vagy az AK-nál maradunk, mert elég pontatlanná vált mindkét fegyver. Persze, ha sikerül az ellenfelet 6 golyóból letúrni, akkor inkább pozitívnak fogjuk értékelni a változtatásokat.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva