League of Legends

Baki: Kiszivárgott az egyik szezonvégi jutalom!


A Riot megcsúszott egy kicsit a hétfői közvetítésével, olyat is mutattak, amit eredetileg nem szerettek volna.

Az év végi jutalom a szezon egyik leginkább várt témája. Szereti húzni ezzel a játékosok agyát a Riot, ugyanis előszeretettel hallgatják el a bejelentéseket, kivárnak velük egészen a szezon legvégéig. Már azt is tudjuk, hogy novemberben érkezik az előszezon, de arról, hogy mit kapnak a jól teljesítő játékosok, még mindig nem mondott semmit a kiadó. Nos, ez nem teljesen pontos, egy belső hiba miatt kénytelen voltak a napokban elárulni egy újdonságot.

Hétfőn tartott egy nagy bejelentést a Riot Games az előszezonban érkező új rendszerről és rúnákról. Az élő közvetítésben két fejlesztő, Wrekz és Meddler, valamint egy “LoL celeb” és kommentátor, Phreak, vitatták meg az érkező újdonságokat. Mivel sem ők, sem pedig a nézők nem számítottak arra, hogy bármi kiszivároghat, így szinte senkinek sem tűnt fel, hogy az egyik bemutatott képen van egy addig még sosem látott tartalom.

Láthatjuk, hogy a felhasználó neve alatt megjelent egy új “valami”, ami az eddigi tapasztalataink alapján egy Platinum szintű játékos év végi jutalmának stílusában tündököl. A Redditen el is indult a spekuláció, s az hitelesítette a teóriát, hogy a Riot, amint észrevette a bakit, a képet le is cserélte a bemutatóban!

A javított verzió (Forrás: reddit.com)

Valaki nagyon sietősen dobta össze a “ráncfelvarrást”, ha jól megnézzük, látszanak a satírozások. Sokan gondolhatják ennek hatására, hogy az egész mű, ám a Riot hivatalosan is reagált a helyzetre.

Riot Draggles szólalt fel a témában, elmondta, a spekulációk valósak, tényleg egy szezonvégi jutalom szivárgott ki, viszont azért kellett gyorsan javítani a felületet, mert a jutalom még nem érte el a legvégső formáját. Továbbá hozzátette, hogy idén változik a rendszer, ha minden igaz elrugaszkodunk a már jól megszokott keret/border rendszertől, s idén úgynevezett címereket, díszereket, “insignia“-kat kapunk majd. Ráadásul ezek az új kitüntetések több formában fognak megjelenni, hogy még választékosabb legyen a kinézete a bizonyos teljesítményeket elérő játékosoknak.

Az egyik Reddit felhasználó egyből reagált is, a PBE felhasználóján észrevett egy fehér téglalapot, belinkelte a fórumbeszélgetésbe, amire a Draggels azt reagálta, hogy “igen, ez is az év végi jutalmakhoz kell“.

Elkezdtek tehát megjelenni a PBE-n a szezonvégi jutalmak előszelei, mostantól nyitott szemmel kell járnunk, lassan a Victorious ward-és hőskinézeteknek is meg kell jelenniük. Vajon van bármi valóságalapja a Twitch skinnek? Hamarosan remélhetőleg megtudjuk!

Nektek tetszik az ötlet, hogy magunk mögött hagyjuk a kereteket?

Nyitókép: reddit.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva