Counter Strike

Tudod hány körös volt az eddigi leghosszabb hivatalos CS:GO meccs?


Mielőtt elolvasod, magadban tippelj egy számra, hogy 15:15 után vajon meddig ment a rekordtartó meccs? Annyit segítünk 100-ig nem ment el, de majdnem!

Hosszabbításos meccsből rengeteget láttunk már, de a versenyen játszott mapok közül akad néhány, ami maratoni hosszúságúra húzódik.

Nézzük most az 5 leghosszabbat, amiről hivatalos feljegyzés maradt!

FlipSid3 vs. mousesports – 59 kör

Az MLG Columbus Major második napjának nyitómeccse nem is alakulhatott volna izgalmasabban! A csapatok majdnem két teljes meccsre elég kört játszottak.

NiKo és chrisJ vezérletével végül 31:28-ra a mousesports nyert és ezzel elkerülték a kiesést.

Forrás: HLTV

Heroic vs. EnVyUs – 65 kör

Itt már túlléptünk a 2 meccses határon, a Heroic csak hatszoros hosszabbításban tudptt győzni 34:31-re. A DreamHack Open Bukarest csoportkörének legelső meccse volt, alaposan megborult vele az aznapi menetrend.

Hihetetlen módon a meccs legjobbja az a DEVIL volt, akit előtte és utána is folyamatosan kikezdtek, gyenge teljesítménye miatt. De itt nagyon elkapott valamit!

Forrás: HLTV

REBELS vs. Gambit – 68 kör

Itt kicsit más a helyzet, mint eddig, hiszen ez még mr10-es hosszabbítás, ahol 5 körönként cseréltek oldalt a csapatok. De attól még hosszú!

Az akkor még REBELS színekben játszó electronic megpróbálta a lehetetlent, egyedül hozni a meccset a Gambit ellen. Az orosz csodagyerek 73 fraget lőtt, utána következő csapattársa 41-ig jutott, de végül 36:32-re kikaptak.

Forrás: HLTV

DenDD vs. PixelFire – 79 kör

Hatalmas ugrással máris közel 80 körnél járunk, melyet két magyar játékos is belülről élt át.

A PixelFire csapatában DeadFox és FLASH is szépen helytállt a 41:38-ra megnyert mapon, szintén mr10-es hosszabbításban.

Forrás: HLTV

XENEX vs. exceL – 88 kör

Az ESL UK Premiership első felvonásában történt a 46:42-es végeredmény. Érdekes módon a Bo3 másik mapja is hosszabbításba folyt, ott csak 21:18-ig ment a harc.

Érdekesség, hogy az eddigi 2 Mirage és 2 Cobblestone után az első helyre mégis Inferno fért fel. Az eddigi hivatalos adatok alapján tehát ezt a mapot tekinthetjük a valaha volt leghosszabbnak!

Forrás: HLTV

Jó kérdés, hogy ha a hivatalos meccseken létezik hosszabbítás, MM-re miért nem építenek be leaglább egy szavazást, hogy folytatni lehessen a döntetlent?

Újdonság az MM meccsekre: mi lenne ha döntetlennél szavazás indulna a folytatásról?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva