Gaming

A megjelenés napján törik fel a játékokat, a kiadók tehetetlenek


Újra elmúlt az idő, hogy a kalózoknak várni keljen a játékok feltörésére, a Denuvo tehetetlen.

A Denuvo védelem az egyik legkeményebb hamisításgátló technológiák egyike volt még 2014-ben. Amikor bemutatták a FIFA 15-öt, egy évig nem tudta egyetlen csapat sem feltörni, ezt látva egyre több kiadó kezdte el használni a Denuvo-t, hiszen önmagát igazolta a védelem és ez az eladásokon is szépen meglátszott. Majd szépen-lassan kiismerték a kalózok a védelmet és már egészen odáig fajult a helyzet, hogy a megjelenés napján már közzé is teszik a csapatok a cracket.

Persze ettől függetlenül nem minden Denuvo-val védett játékot törnek fel, ám amik kimaradtak, azok nemes egyszerűséggel azért, mert a kalózok szerint, olyan kevesen játszanának vele, hogy nincs értelme, helyette pedig a nagyobbakra koncentrálnak. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a legutóbbi játékok Middle-earth: Shadow of War, Total War: WARHAMMER 2 és FIFA 18, nemrég jelentek meg, egy a közös bennük, hogy 1 napon belül már fel voltak törve. Szóval finoman szólva is, eléggé kiismerték a titkosítást, most pedig a kiadókon és a játékfejlesztőkön csattan az ostor, ugyanis a Denuvo védelme nem sokat ér.

A fórumokon szénné trollkodták már a Denuvo-t használó játékokat

A kérdés csupán az, hogy képesek változtatni a cégnél, vagy marad ez a tendencia és minden új játékot már megjelenés napján kipróbálhat bárki ingyen?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva