Gaming

Új FPS egerek: bitang vérfrissítésen esett át a Zowie legsikeresebb szériája!

ujsagiro - 7 éve Címkék: 3360, BenQ, EC1-B, EC2-B, egér, zowie,

Érkezik az EC1-B és az EC2-B. Félelmetesen jó egereket kapunk, lássuk mi marad meg és mi változik az elődökhöz képest!

Hatalmasat újított a SteelSeries a 310-es széria bemutatásával, és bár a BenQ még mindig tarol az EC1-A és EC2-A egerekkel, azért ezt ők sem hagyhatták szó nélkül!

Ezért úgy döntöttek, hogy felújítják az EC szériát!

Az új, EC1-B és EC2-B megkapta a manapság csúcsragadozónak számító 3360-as szenzort, továbbá fejlesztették a hardveres megoldástokat, a szoftvermentesség szellemében.

A szenzornak köszönhetően új funkciókat kaphatott az egér. Ilyen például a “polling rate” gomb, mely leegyszerűsítve azért felelős, hogy az egér milyen sűrűn küld információt a számítógépnek az USB-n keresztül. De persze senki nem akar a sötétben tapogatózni, ezért 3 kis ledet tettek a gomb fölé, hogy tudjuk, épp milyen beállítást használunk.

A képen 2 szemmel látható változás van a korábbi szériához képest:

  • Az egyik, hogy az eddigi 2 nagy egértalpat (aka slider) 4 kisebbre váltották…
  • …a másik pedig, hogy a DPI váltó gomb fölé is helyeztek egy ledet, mely majd színváltással jelez, hogy épp milyen DPI beállítást használunk.

Ennek hozománya, hogy a görgő mostantól nem világít, fölülről nézve tehát egy szinte tökéletesen fekete egeret kapunk.

Felülről a tökéletes fekete összhatást, csak a nemrég felújított ZOWIE logó töri meg. Gyönyörű látvány!

Bár az EC-B széria sem kapott felső DPI váltó gombot, ez tényleg csak azoknak hátrány, akik rendszeresen váltogatják az értéket.

A Counter Strike játékosoknak külön öröm, hogy a VALVE-val együtt működve, érkezik egy speciális kiadása is az egérnek. A már jól megszokott fekete borítás helyett egy gunmetal kék színt kapott az egér, továbbá felkerült egy CT logó is. Sajnos arról még nincs információ, hogy hogyan (vagy hol) lehet majd hozzájutni ehhez a kiadáshoz.

Kikértük egy igazi egér specialista véleményét is, DEv pedig elmondta, mit gondol az új egérről:

Örülök, hogy végre a Zowie is kinyitotta a szemét és végre 3360-at tesz az új szériákba, hiszen ez a legjobb szenzor jelenleg. Egyik személyes kedvencem az EC sorozat hiszen szinte mindenkinek tökéletesen kézre áll, nagyon jó kis cucc és ezzel a szenzorral még tovább fokozzák a királyságot. Erősen ajánlott mindenki számára ?

Kell ennél több megerősítés? Szerintünk mindenkinek INSTANT GET! Aki a spéci CS:GO kiadásra, vagy mondjuk fehér változatra feni majd a fogát, itthon kizárólag a Pixel kínálatában találja majd meg. Érdemes lesz kivárni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva