Counter Strike

A CS:GO bebizonyította, él és virul! Ebben a fél percben minden benne van


Ha valaki kételkedik benne, hogy a CS:GO túléli-e a PUBG hype-ot, vagy a sok csalót, nézze meg ezt a 30 másodpercet.

A drámai EPICENTER döntő után mindenki arról beszél, a CS:GO közel sem haldoklik. Ezzel a kijelentéssel maximálisan egyet értünk, látva a Virtus.pro vs. SK döntőt, a díszletet, a közönséget és az érzelmeket.

Megsirattuk a VP-t, 151 körös drámai döntőben végül az SK nyert – gamer.hu

Az EPICENTER döntője jobb volt, mint a PGL Major összes meccse együtt. De a végén csak egy csapat örülhetett, a beugróval érkező SK ült fel a trónra. Már az is hatalmas meglepetés volt, hogy az eddig bukdácsoló Virtus.pro, és a nyár óta önmagát kereső SK jutott a döntőbe Szentpéterváron.

De ha valaki még mindig kételkedik a sok csaló, a Source 2 késlekedése vagy éppen a megcsappant játékosszám miatt, nézze meg ezt a videót:

Magába roskadt VP, a beugró boltz-ot ölelgető SK, bajtársiasság és dráma egyszerre, egy csupa nagybetűs sportélmény után!

És a közönség is imádta a versenyt. Újra gyerekként drukkoló felnőttek, az ellenfél nagysága előtt leboruló SK fanok, sportszerűség és rajongás mindenhol! Erről szól ez az egész, ezért nem halott a játék:

A nézettségi adatok is alátámasztják, mekkora érdeklődés van az esportra! Az EPICENTER döntőt több, mint félmillióan nézték egyszerre, a legnagyobb egyidejű nézőszám a 750 000 embert súrolta.

Forrás: Esports charts

CS:GO is dead? Távolról sem, köszöni szépen remekül van! Sokkal kevesebb csaló, és máris rendben lenne itt minden.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva