Counter Strike

Ti vennétek belőle? Csapatlogóval ellátott kesztyűk jöhetnek a Majorra


Az ötlet már a kesztyűk megjelenése óta ott lóg a levegőben, egyelőre azonban nagy a hallgatás. De egy Majorra tökéletes újítás lenne.

Lássuk be, a kesztyűk nem igazán váltották be a Valve hozzájuk fűzött reményeit. A késeket képtelenek voltak még csak megközelíteni is, sem árban, se keresletben és népszerűségben nem érnek fel hozzájuk.

De ha már bent vannak, legyen valami haszna is ennek az opciónak.

A csapatlogóval ellátott kesztyűk például könnyen fordulópontot jelenthetnének. Hiszen baromi jóra meg lehet csinálni őket, és a rajongók szinte már könyörögnek a fórumokon a dologért. Alkalmazásukat kétféle módon is elkezdhetné a Valve. Kezdetben a játékosokat illetné , aztán a rajongókat. Vagy akár egyszerre is.

Forrás: Reddit

A Majorok közvetítésének izgalmas adaléka lenne, ha minden évben a matricákhoz hasonlóan a kesztyűkből is új változat jelenne meg. Kinézetében az adott versenyhez illeszkedne, és a Majorra kijutott csapatok logóival lenne ellátva.

A csapatok megkapnák, és ebben kellene játszaniuk a meccseket, ezzel ők plusz megjelenéshez jutnának, a közvetítés pedig egy újabb kis extrához a többi versenyhez képest.

“A majoron mindig jönnek az új kesztyűk, nézzünk már bele!”

Forrás: Reddit

A versenyen a játékosok hordhatnák, de ezzel együtt lehetne ebből is kapszula, vagy láda, ahol a fanok rányithatnak egy Major csapat kesztyűjére. Természetesen ebből a bevételből is kapna a csapat és a player is, nem csak a Valve.

Kereslet azt gondolom, az ártól függetlenül is lenne rá, hiszen már a kesztyűk megjelenése óta foglalkozik vele a közösség. Annyira, hogy a műhelyben már készítik is a különböző változatokat:

Forrás: Steam

Szerintetek feldobná ez az újítás a Majort? Vagy teljesen felesleges, és a kesztyű projektet hagyni kell a fenébe?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva