Counter Strike

Megtörtént a csoda: LAN döntőre utazik a HellRaisers!


A G2 mindkét meccsét elvesztette, míg a HR valósággal átgázolt a GODSENT ötösén. EPL döntős a HellRaisers!

DeadFox főszereplő volt a GODSENT megsemmisítésében, a HellRaisers mindkét mapon agyonverte a svédeket! A két csapat érdekes módon még sosem találkozott egymással, méltó meccs volt az első összecsapáshoz!

Cache-en még tartotta magát a GODSENT, a 16:8 még nem is vészes eredmény. Cobblestone-ra azonban elfogytak, itt tényleg nullára verték őket DeadFox-ék:

Forrás: HLTV

Ez persze önmagában kevés lett volna, hiszen ha a G2 két mapból akár csak egyet is nyer a fnatic ellen, ők utaztak volna Dániába, a döntőre. A címvédő franciák azonban mindkét mapot elbukták, így a HellRaisers az utolsó pillanatban előzött!

Forrás: HLTV

A december elején esedékes LAN döntőre 12 csapat érkezik majd: 6 Európából és 6 Amerikából. Az összdíjazás 750.000 dollár, a helyszín Odense lesz. Gratulálunk a HellRaisers csapatának, a magyar AWP-s DeadFox-nak különösen, illetve minden továbbjutó csapatnak is!

RÉSZLETES BESZÁMOLÓ:

Megtörtént a csoda: LAN döntőre utazik a HellRaisers! – gamer.hu

A G2 mindkét meccsét elvesztette, míg a HR valósággal átgázolt a GODSENT ötösén. EPL döntős a HellRaisers! DeadFox főszereplő volt a GODSENT megsemmisítésében, a HellRaisers mindkét mapon agyonverte a svédeket! A két csapat érdekes módon még sosem találkozott egymással, méltó meccs volt az első összecsapáshoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva