Counter Strike

Ennyit kellene játszanod, ha jövőre a 6-os szintű érmet szeretnéd


Nem hiszem el, hogy van olyan játékos aki mindennap 6-7 órát tesz a MM-be egyetlen érdemérem miatt. Hát tényleg nincs is!

A szolgálati érdemérmekről keveset tudunk, főleg arról, milyen nehéz is kiütni őket egy év alatt. A 2018-as változatokat már be is mutatták a játékosoknak, ezúttal teljesen más a dizájn, mint az eddig megszokott medáloknál, és 7 szint helyett csak 6 a maximum:

Kiszivárogtak az új szolgálati érdemérmek, lesz miért szintet lépni 2018-ban – gamer.hu

Ezúttal csak lvl 6-ig lehet majd felmenni egy év alatt, cserébe viszont alaposan belenyúltak a dizájnba! A szolgálati érdemérmek régóta a játékba vannak, először 2015-ben lehetett begyűjteni őket. Megjelennek az avatárod mellett a menüben, a játékban, a raktárban is megvizsgálható tárgyként örökre veled marad. A modell pofon egyszerű, amint eléred adott évben a 40.

De ez csak a felszín, amit a szem lát. Merüljünk most el kicsit a számokba, vagyis hogy mennyit kell játszani egy ilyen éremért.

Az alapmatek ott kezdődik, hogy 40-es szintet kell elérned a CS:GO-n belül. De mivel egyes szinten kezded, egy Szolgálati érdeméremhez 39 szintet kell lépned.

Az egyes szintek között 5000 XP a különbség, tehát egy szolgálati érdeméremhez 39 x 5000 XP kell. Vagyis 195.000 XP után tudsz kiváltani egy ilyen medált a játékon belül. Aki fel akar menni a legfelső, 6-os csillagig, annak ezt ugye 6-szor kell megtennie.

Ez összesen 1.170.000 XP-t jelent összesen. Ha hetekre bontjuk, akkor minden héten 22.500 XP-t kell gyűjteni átlagosan. Ebből vonjuk le az egy héten kiüthető XP bónuszt, ami 5000 XP hetente. Vagyis már “csak 17.500 XP-t kell gyűjtenünk a héten, ami naponta pontosan 2.500

A különböző játékmódokért különböző XP jár:

Forrás: Wikia

Versengőt számolva egy megnyert meccs 480 XP-t hoz a konyhára. Ez azt jelenti, hogy naponta minimum 5 versengőt kell megnyerned ahhoz, hogy összejöjjön a legnagyobb csillag.

Ha számolunk egy kis bemelegítést, egy brutális győzelmi arányt és azt mondjuk mindennap nyersz 6-ból 5 meccset, és egy Versengőt átlag 1 órának számolunk, akkor kijön:

Az év minden egyes napján 6-7 órát kellene megállás nélkül játszani a 6-os szintű csillagért!

Ha valaki megelégszik az alap csillaggal, az ugye azt jelenti, hogy mindennap nyerni kell egy-két MM-et, az azért nem teljesíthetetlen. De a 6-os szintet lehetetlen megcsinálni, ez nem is kérdés! De akkor mégis hogy lehet valakinek ilyen? Eláruljuk sehogy! Már a 4-es szintű is eszméletlen ritka, nem hogy a nagyobbak!

Forrás: YouTube

McSkillet egyik tavalyi videójában bemutatta a “Nolife” medált, vagyis a 4-es szintű szolgálati érdemérmet 2016-ból. Azt hiszem senkinek sem kell magyarázni, miért kapta ezt a nevet. Vannak persze “trükkök”, amik megkönnyítik a dolgot:

  • Például, hogy át lehet hozni XP-t az előző évből, ha akkor nem váltottad be. Ha tehát a 2017 érdeméremre nem váltod be az XP-det, annál jobb pozícióból indítod 2018-at.
  • Illetve az Operation is sok XP-vel jár, általában 20-30.000 XP is kiszedhető a küldetések alatt. Ha évente van belőle kettő, máris jobb a helyzet.

Megváltani ezek se fogják nekünk kevés órával az érmeket, hiszen egyetlen érme is 195.000 XP, abba nem számít túl sokat egy 30.000 XP-s Operation. Gondolom ezek után már senkinek nem meglepő, hogy 6-os szintű szolgálati érem egész egyszerűen nincs! De még ötös se, sőt négyesből is alig akad pár! Nem véletlen, hogy a Valve eltörölte az idén még gyűjthető 7-es szintű feketét és 2018-ban 6-os lesz a legmagasabb elérhető szint. Kíváncsi leszek összejön-e bárkinek is a világon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva