Counter Strike

Gyűjtőcikk: egy nap alatt annyi minden változott, hogy követni se lehet


Összeszedtük egy helyre a CS:GO-t több szempontból is átformáló UPDATE-hez kapcsolódó anyagokat.

Aki lemaradt a tegnapi eseményekről, annak mintha egy más játék lenne már a CS:GO.

Klasszikus mapok tűntek a semmibe, mások az rangok ikonjai, új játékmódok érkeztek, új pályacsoportok formálódtak, megjelent a karma rendszer és bemutatták a 2018-as érdemérmeket is.

Még felsorolni is nehéz, de külön cikkekben mindegyikkel részleteibe menően foglalkoztunk! Ha tegnap lemaradtál valamelyikről, itt most mindent kényelmesen, egy helyen elérhetsz. Válogassatok nyugodtan, ha van még új infó, olvassatok utána!

CS:GO Karma rendszer

Bemutatták a Trust Factort, a Prime accounton játszók számára. Matchmaking alatt mindenki hasonló karmájú játékost fog kapni maga mellé! Részletek itt!

Új állandó játékmódok

Bekerült állandó jelleggel a Wingman vagyis a CS:GO 2v2 változata, és a Flying Scoutsman ami a a régi scoutzknivez hagyományokhoz tér vissza. Részletek itt!

Új pályák be, régiek ki

6 klasszikus maptól elköszöntünk az update után, helyettük az Operation 4 legnépszerűbbje került be. Részletek itt!

Új pályacsoportok

Az eddigi csoportosítás helyett mostantól Dust II, Defusal Group Delta , Defusal Group Sigma és Hostage Group kategóriákat találunk a menüben. Részletek itt!

Új ikonok a rangoknak

A legmegosztóbb változtatás, teljesen átrajzolták a rangjelzéseket. Új kinézetek és részletek itt! Ha elmondanád a véleményed, szavazás itt! Sokak szerint ez már a Panorama UI-t készíti elő.

Az új rangjelzések már a Panorama UI-t készíthetik elő – gamer.hu

Sokan bántják a letisztultabb ikonokat, de több mint valószínű, hogy ezek már egy új felhasználói felület részeiként születtek meg. A Panorama UI kicsit olyan, mint Columbo felesége. Mindig emlegetik, de sosem látta még senki! Elsőként egy 2016-os frissítésben esett szó róla, ekkor ugyanis már érkeztek olyan elemek, amik ezt készítették elő.

2018-as szolgálati érdemérem

Ezúttal csak 6-os szintig osztják, és a rangokhoz hasonlóan szintén új szemléletű dizájnt kapott. Részletek itt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva