Overwatch

Korea > All? Íme az Overwatch League csapatok rangsora


A szurkolók szavaztak az erősorrendről, ez lett a végeredmény.

Kevesebb mint egy hónap, és elkezdődik az Overwatch League előszezonja – a bajnokság első évadában összesen 12 csapat játszik majd a bajnoki címért, a világ 12 városát képviselve.

Az együttesek és a lineupok mostanra már mind ismertek, így nem csoda, hogy beindult a találgatás: kik lehetnek az első szezon bajnokai? Erre volt kíváncsi a Reddit Overwatch-közössége is, ezért tartottak egy rögtönzött szavazást arról, hogy mi jelenleg az OW League csapatok erősorrendje az igazolt játékosok alapján.

A szavazás eredménye (zárójelben az átlagos helyezés)

 1. London Spitfire (1.67)
 2. Seoul Dynasty (1.76)
 3. Dallas Fuel (3.05)
 4. New York Excelsior (3.76)
 5. Philadelphia Fusion (6.33)
 6. Los Angeles Valiant (6.52)
 7. Houston Outlaws (6.57)
 8. Florida Mayhem (6.57)
 9. Los Angeles Gladiators (8.71)
 10. Shanghai Dragons (9.81)
 11. San Francisco Shock (10.05)
 12. Boston Uprising (11.19)
Kép: overwatchleague.com

Az már most látszik, hogy a két koreai játékosokból álló csapat mehet jó eséllyel az első helyért. Nem csoda, hogy a többség így gondolja, hiszen ők nyerték a világ legerősebb bajnokságának tartott Overwatch APEX elmúlt három szezonját: legutóbb a GC Busan (ők lettek a London Spitfire), az előtte lévő két alkalommal pedig a Lunatic-Hai (most már Seoul Dynasty).

A dobogó harmadik fokáért a legjobb nyugati csapatnak tartott EnVyUs játékosait kiállító Dallas Fuel, illetve a szintén csupa koreai játékossal felálló New York Excelsior küzdhet majd.

Az Overwatch League felkészülési szezonja december 6-án startol majd, az éles liga pedig január 10-én veszi kezdetét. Meglátjuk, beválik-e a fenti jóslat vagy esetleg meglepetés születik az élen!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva