Counter Strike

Mi volt ez a meccs?! Az év feltámadását villantotta az Astralis


Az IEM Oakland csoportkörében a dánok több hihetetlen comeback-et is bemutattak a világelső SK ellen. Előbb 14:6-ról, majd 18:15-ről álltak fel.

Az IEM Oakland hozhat innentől bármilyen meccset, a mi kedvencünk már most megvan. Az SK vs. Astralis összecsapásra gondolunk, ami igazi csemege volt a CS:GO kedvelő közönségnek.

Már maga a sztori, a párosítás csodás, hogy a világranglista első és harmadik helyezettje méri össze tudását. Az pedig, hogy Overpass lett a helyszín, csak még pikánsabbá teszi az egészet.

Hiszen a szakértők szerint az Astralis, a profik szerint viszont az SK a világ legjobbja ezen a mapon. Hát most kiderült, tényleg mindketten kőkemények rajta!

Mondjuk nem egészen úgy indult a meccs, mint amiből szoros rangadó lesz! Az első félidőt magabiztosan nyerték a brazilok, 9 kört támadtak az Astralis ellen. Ráadásul a második félidőben sem lassítottak, egészen 14:6-ig meneteltek.

És ott felébredtek a dánok. De nagyon! Felzárkóztak 15:14-ig, ahol aztán majdnem elszórakozták az utolsó esélyüket. Egyetlen másodpercen múlt a kör, FalleN elképesztő nozoom killje után.

Jöhetett a hosszabbítás, ahol megint ugyanez volt a forgatókönyv! Bekezdett 3:0-val az SK, kapaszkodhatott az Astralis. Jött az utolsó kör, ahol megint az SK állt jobban, de a dánok csak lehozták ezt is, jöhetett a második hosszabbítás is:

Aztán a harmadik, mert ezúttal sem bírtak egymással. Tényleg mindketten igazi mesterei Overpass-nak, nem csak CT de terror oldalon is! 21:21 után gla1ve ezt bizonyította is, zsinórban 3 kört hozta CT-ben, közte ezt a megint csak kritikus 3v2-t:

Gla1ve helyezkedése és hívásai a 300 IQ-t súrolták, a végül 46 körös, 25:21-re végződő meccs legjobbja volt:

Forrás: HLTV

Eszméletlen meccs volt, ami nagyon magasra tette a lécet! Hatalmas küzdelemnek kell történnie azon a találkozón, ami ennél jobb meccset akar mutatni!

A parádés győzelem negatív oldala, hogy az Astralis annak ellenére is ki tudott esni a csoportból, hogy megverte a világelsőt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva