League of Legends

Videó: Sneaky megmutatta, Zoe egy balanced hős!

Cloud - Igrici Áron - 7 éve Címkék: Sneaky, Zoe,

Az amerikai lövész zseniális közvetítéseket szokott tolni, legutóbb Alex Ich Zoejával találkozott.

Sneaky ha valamiről híres, akkor az a balszerencséje a közvetítések közben. Valahogy neki sikerül mindig megtalálnia a játék legnyakatekertebb bugjait, ő az, akit mindig elsőnek pusztítanak el egy szemkápráztató csapatkombóval, vagy csak röhejesen béna csapattal áldja őt meg a sors, ami további szórakoztató jelenettel kecsegtet a nézőknek.

Szinte biztos, hogy a játékos nem örül ennek, ám legalább lelkesen táplálja a mémet, ugyanis legutóbb újból sikerült megtalálnia egy kritikus pontot. Ez a pont pedig nem más, mint a League of Legends legújabb karaktere, Zoe.

Zoe megjelenésével a játékban egy új effektet, az Alvást köszönthetünk. A kislány E képessége álmossá teszi az ellenfelet, s bizonyos idő elteltével elaltatja azt. A turpisság ebben az effektben az, hogy a következő sebző képességet felerősíti. Mivel Zoe legfőbb sebző spellje a Q képessége, ami annál nagyobbat üt, minél nagyobb utat tesz meg, képes akár háromnegyed HP-t is lecsapni az ellenről, képzelhetjük mire képes egy E-vel kombinálva.

Habár, mostantól el sem kell képzelnünk, ugyanis Sneaky volt olyan rendes és bemutatta nekünk, hogy mire képes jelenleg az élő szerveren Zoe. Igen, ez nem PBE, a következő frissítésig biztosan nem fogják piszkálni a hölgyet, jelenleg ilyen jellegű sebzést képes kiosztani a huncut kis hölgy.

A lövésznek még meg kell tanulnia, hogy a Zoe E a falakon végig tud utazni, így nincs megkötve a hatótávolsága…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva