Counter Strike

Máris megjött a HPL Amateur, az alacsonyabb szintű magyarok gyűjtőligája


A FACEIT ingyenes rendszerét használva 128 tickes szervereken, kizárólag magyarokkal és magyarok ellen fejlődhettek, akár egészen a HPL-ig!

A Hungarian Pro League kezdeményezést a hazai elit réteg indította el, hogy a FACEIT Pro League mintájára legyen egy magyar változat is.

Pontrendszer, meghívásos bekerülés és minőségi meccsek, ahol csapatok alakulhatnak és tehetségeket fedezhet fel a közösség.

A HPL-be a már említett meghívásos rendszeren kívül a HPL Challengerből lehet még bekerülni, minden hónapban az öt legjobb jut fel.

Megújul a HPL: jön a Challenger kategória, ahonnan bárki felkerülhet az elitbe – gamer.hu

Rengeteg vád érte a nemrég alakult HPL-t, hogy túl belterjes és önkényes az egész. Ennek most vége, havonta lesznek selejtezők. Szeptember 8-án indult, másnap már 110 tagos volt a HPL, vagyis a FACEIT Pro League mintájára létrehozott, kizárólag magyaroknak szóló liga. Ott azonban amilyen gyorsan beindult, olyan gyorsan meg is állt a növekedés.

A HPL Challengernek is persze ára van, legalább 8-as FACEIT level szükséges hozzá. De a szervezők ígéretet tettek rá, hogy az alacsonyabb szintű magyaroknak is csinálnak egy gyűjtőhelyet, ahol kedvükre gyakorolhatnak, fejlődhetnek.

Ez lesz a HPL Amateur. Vagyis nem csak lesz, hiszen már kész is van!

Ezen a linken 4-es és 7-es FACEIT level között várják a játékosokat, hogy együtt fejlődhessenek innen ugyanis minden hónapban a legjobb 3 játékos felkerül a HPL Challengerbe! Ha a HPL-nek a HPL Challenger az előszobája, akkor a HPL Amateur lesz a küszöb az előszoba előtt.

Minden mindennel összefügg, a 3 liga egymást figyelve és egymással szoros kapcsolatban működik majd. Átjárási lehetőséggel a többibe, fejlődési lehetőséggel az új tehetségek számára.

Bármelyik oldalra is indultok, ha odaértek, kattintsatok a “JOIN HUB” gombra. Ezután bejelentkeztek a FACEIT fiókotokkal, és elkülditek a jelentkezést a szervezőknek. Sok sikert mindenkinek, reméljük idővel sok nagy név kerül majd ki ezekről a szerverekről! Hajrá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva