Counter Strike

Jön az új GameAgents első hivatalos meccse, 250 000 forint a tét


Aaron és Camper érkezése óta először lép pályára a WESG-en felsülő magyar csapat. Brutálisan kemény ellenféllel szemben debütálnak.

A GameAgents dupla cseréje alaposan felkavarta a magyar CS:GO mezőny állóvizét. A WESG-en négy meccsből csak egyetlen döntetlenre futotta, háromszor is félig megnyert meccset adtak ki a kezükből. Várható volt, hogy csere lesz belőle, de mikor bekövetkezett, mindenkinek leesett az álla:

BRÉKING: Három magyar együttest is érint, új sztárcsapatot épít az ex-GameAgents – gamer.hu

Váratlan fordulat a semmiből! Ismét forgolódás, az ex-GameAgents mellé igazol Camper és Aaron! Bajban a PIXEL és a Nice Gaming, ugyanis mindkét csapat elvesztette 1-1 kiváló játékosát akik Mustang és Flash helyére érkeznek a koloRRR-Gabesson-Fleav hármashoz. Ilyet sem láttunk még: kiforgatták FLASH-t! Tegnap ez a hír jelent meg koloRRR, a fiatal AWP-s Twitterén.

A csapat azóta gőzerővel készül a rájuk váró kihívásokra, mostanra pedig meg is jött az első lehetőség. A Stream.me Gauntlet #17 első meccsén a Majort megjárt játékosokból álló MANS NOT HOT lesz az ellenfél:

Forrás: HLTV

Csak egy kis erőfelmérés, kikkel is állunk szemben:

  • AcilioN még a myXMG tagjaként járt Majoron, majd Copenhagen Wolves, SK, Splyce és dignitas volt karrierének útja.
  • Tenzki a dignitas játékosaként járt Majoron, nála az SK és a Rogue volt még emlékezetes állomás eddigi karrierében.
  • Nexa csak Major kvaliig jutott a Renegades játékosaként, kalinka és EspiranTo eddig csak Tier 3 csapatokban fordultak meg.

Nem lesz tehát egyszerű debütálása a GameAgents-nek, de a tét sem kicsi. Az online kupa győztese 1000 dollárt, vagyis jelenlegi árfolyamon 267 000 forintot vihet haza a karácsonyfa alá.

Ha szeretnétek szurkolni a srácoknak, 18 órától angol kommentár mellett sajnos kizárólag a kupa saját oldalán tehetitek mindezt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva