Counter Strike

GODzera nem aprózza el, egész MVP gyűjteménye van már otthon


2016-ban a világ legjobbjának választották, és idén is jó esélye van nyerni. Az SK brazil fenegyereke csak úgy halmozza a díjakat.

Coldzerát sokan a világ legjobbjának tartják, és erre minden okuk meg is van. A világelső SK brazil sztárjátékosa 2016-ban a világ legjobbja címet is elnyerte, sőt az év esportolójának is megválasztották!

Idén szintén kirobbanó formában játszik, még akkor is, amikor a csapatnak nem megy annyira. Minden versenyt figyelembe véve, ahol az SK elindul, egyetlen egyszer volt mínuszos a K/D aránya, és 1.00-ás rating alá SOSE ment le.

Forrás: HLTV

Ez a statisztika pont olyan jó, mint a tavalyi, amikor az év legjobbja lett! Egyetlen mínuszos K/D és 0 darab 1.00 alatti rating volt akkor is a mérleg. A stabilan erős teljesítményt a versenyek is jutalmazzák. Coldzera HLTV profilján az csak egy dolog, hogy nem férnek ki csúszka nélkül a trófeák…

De hogy a nagyversenyeken jegyzett MVP címek is csak két sorban, az már sokkal keményebb!

Forrás: HTLV

A játékos édesanyja is közzétett nemrég egy képet fiacskája otthoni gyűjteményéről. Totálisan megértjük, miért ilyen büszke rá a család!

Coldzera tehát jó eséllyel várja az év végi eredményt, hogy ki lesz 2017 legjobb CS:GO játékosa. A duplázás még senkinek sem sikerült, könnyen lehet, hogy ő lesz az első a világon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva