League of Legends

Rengar egy ponton olyan erős, hogy a Guardian Angel-t is átüti!

Cloud - Igrici Áron - 6 éve Címkék: bug, Rengar,

Érdekes bugot fedezett fel egy Redditor.

Egy egészen hajmeresztő hibát fedezett fel egy játékos játék közben, az ellenfél Rengar-ja történetesen a Guardian Angel aktívján keresztül ölte meg őt, ráadásul torony alatt.

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ezen múlt a játékos győzelme, ugyanis a statisztikák alapján eléggé röhejes előnyben játszott az ellenfél gárda, de ha még a bugok is az ellenséges csapatot segítik, akkor lehetséges, hogy nincs sok értelme tovább szenvedni és csak simán tovább kell állni, s játszani egy újabb játékot.

Ha megnézzük a klip kezdetét, a Guardian Angel aktívja még nem jött fel, éppen néhány másodperc van még hátra a töltési idejéből. Amint Draven elhagyja a Krugokat, megvillan a kis ikon a HUD-on, jelezve, hogy letelt a GA CD-je, újból adja a teljeskörű védelmet! Vagy mégsem?

Amint aktivizálódott a tárgy, Rengar végső képességének indikátora megjelenik a játékos fölött, ez pedig instant pánikot idéz elő, a lövész elkezd rohanni a tornya alá, a támogatója felé. Valószínűleg meg is úszná az egészet, ha a Guardian Angel nem hagyja cserben, ugyanis ha megnézzük, a jellegzetes GA aura nem jelenik meg a játékos körül, csak a HUD mutatja aktívnak. Érkezik is a teletömött macska, Draven pedig már a leheletétől is padlót fog.

Az ilyen helyzetekre használják a “szegény embert, az ág is húzza” mondást. Vigyázzatok a fed Rengar-okkal a jövőben, rájuk nem hatnak a játékszabályok!

 

Nyitókép: lol-wallpapers.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva